Получете безплатен телефон чрез програмата за хранителни марки: Научете стъпка по стъпка

С всеки, който се бори финансово в тези дни, има правителствени програми, които могат да ви помогнат да се върнете на краката си. Една от тях е програмата за хранителни марки в САЩ, която позволява на семействата с минимален доход да оцелеят.

Програмата за хранителни марки позволява на квалифицирани лица и семейства да си позволят основни потребности като храна и връзка, включително мобилен телефон. Да, можете да закупите нов телефон безплатно, използвайки програмата за хранителни марки.

ADVERTISEMENT

Ако ви интересува какво представлява това и как можете да получите безплатен телефон чрез програмата за хранителни марки, разгледайте цялата статия по-долу, за да научите повече.

Получете безплатен телефон чрез програмата за хранителни марки: Научете стъпка по стъпка
Източник на изображението: LinkedIn

Предимства на програмата за хранителни маркери

Преди да обсъдим как да получите безплатен телефон чрез програмата за хранителни маркери, какво представлява програмата?

Получете безплатен телефон чрез програмата за хранителни марки: Научете стъпка по стъпка
Източник на изображението: WIRED

Програмата за хранителни маркери е програма на правителството на САЩ, която помага на домакинствата с ниски доходи, като им осигурява средства чрез хранителни маркери и сега чрез дебитни карти.

ADVERTISEMENT

Тези хранителни маркери и дебитни карти или карти EBT могат да бъдат използвани за покупка на храна в много продуктови магазини по цялата страна.

Все още има толкова много неща, които може да направите с помощта на програмата за хранителни маркери.

Намаляване на Хранителната Несигурност

Една от основните цели на програмата за хранителни бонове е да намали хранителната несигурност в страната.

ADVERTISEMENT

Когато кандидатствате за програмата, ще бъде прегледана вашата финансова способност. След като бъдете одобрени, ще получите средства, които да ви помогнат да разтягате бюджета си и на вашето семейство, като в същото време ще може да си позволите по-здравословни храни.

Подкрепете местната икономика

Като позволи на хората да си позволят да закупят храна и много други артикули, програмата за хранителни купони помага да остане местната икономика здрава.

Мнозина от получателите често пазаруват със своите EBT карти и хранителни купони в местни магазини, което вдъхва жизненост на местната икономика.

Програмата ви осигурява средства за закупуване на храна и други артикули от фермерски пазари и много други търговци и заведения.

Квалификация за други програми за помощ

Станахте бенефициент на програмата за хранителни маркери, което ви квалифицира и за много други програми за правителствена помощ. Това включва безплатни телефонни услуги и интернет връзка.

Тези програми за помощ ви позволяват да се изправите на крака си, като ви предоставят ресурсите, от които се нуждаете, за да намерите работа или изкарвате средства за живот.

Изисквания за получаване на безплатен телефон с хранителни марки

Ако знаете как да кандидатствате за програмата за хранителни марки, можете да получите безплатен телефон.

Получете безплатен телефон чрез програмата за хранителни марки: Научете стъпка по стъпка
Източник на изображението: Национален съвет за възрастните

За да получите вашия безплатен телефон, трябва първо да бъдете подходящ за програмата за хранителни марки или за една от много други програми за правителствена помощ.

Проверете изискванията за кандидатстване за тези програми и получете вашия безплатен телефон.

Запишете се за SNAP

SNAP или Допълнителната програма за хранене е новото име за програмата за марки за храна. Тази програма за помощ от правителството осигурява храна и финансова помощ на подходящите кандидати.

Можете да станете подходящ кандидат, ако имате доход под 135% от Федералните ръководства за бедност.

Защо трябва да получите безплатен телефон

Днес мобилният телефон е един от най-важните електронни устройства. Устройството ви позволява да правите обаждания или изпращате съобщения.

То също така ви позволява да се свържете с интернет, за да намерите работа онлайн, така че да можете да започнете да печелите доход и да се възстановите. Телефонът е от съществено значение за управлението на вашите срещи и програми за интервюта, когато излизате и кандидатствате за работа.

Той се използва също така за поддържане на вашата връзка в социалния кръг и за помощ при получаване на уведомления от програмата за подпомагане на правителството.

Стъпки за кандидатстване за програмата за хранителни марки и получаване на безплатен телефон

Ако искате да получите безплатен телефон чрез програмата за хранителни марки, трябва да следвате определени стъпки точно.

Получете безплатен телефон чрез програмата за хранителни марки: Научете стъпка по стъпка
Източник на изображението: Marca

Тези стъпки първоначално може да изглеждат сложни, но след като ги следвате, определено ще получите вашия безплатен телефон в най-кратък срок.

Стъпка 1

Кандидатствайте за програмата за бонове за храна или SNAP. Това ще бъде първата стъпка за получаване на вашия безплатен телефон.

Първо, уверете се, че отговаряте на условията за получаване на бонове за храна. След като ви бъде одобрена вашата карта за EBT, можете да преминете към следващата стъпка.

Стъпка 2

Изследвайте и проверете всички мобилни телефонни доставчици във вашия район. В САЩ няколко доставчика предлагат безплатни телефони, когато се абонирате за друга програма, наречена Програма Лайфлайн.

Програмата Лайфлайн работи съвместно с програмата за Хранителни марки, така че можете да бъдете напълно подпомогнати с безплатен телефон и услуга.

Стъпка 3

Проверете своята подходящост за и двата програми – за помощ при закупуване на продукти чрез програмата SNAP и за програмата Lifeline. Обадете се на вашия социален работник, за да разберете дали сте квалифицирани за двете програми преди да кандидатствате.

След като сте потвърдили, продължете да кандидатствате за програмата Lifeline чрез избрания от вас доставчик на услуги.

Стъпка 4

Можете да кандидатствате онлайн, по телефона или лично. Предоставете необходимата документация, за да докажете, че наистина отговаряте на изискванията за програмата и безплатния телефон и услугата.

Тези документи включват вашата карта SNAP, документи за доходи и много други. Изпратете своето кандидатстване и изчакайте техните обаждания след прегледа.

Стъпка 5

Ще отнеме известно време, преди да ви се свържат отново с добрите новини. Ако бъдете избрани, новият ви телефон трябва да бъде изпратен на адреса, който сте използвали по време на кандидатстването си.

Трябва да получите новия си телефон в следващите дни и можете да започнете да го използвате, за да останете свързани или за да ви помогне с работата ви.

Заключение

Да имаш безплатен телефон винаги е важна част от света днес, особено ако искаш да се изправиш от финансови затруднения.

Щастливо, американското правителство ни предоставя някои от най-добрите програми за помощ, като например програмата за хранителни марки, която ни помага да си позволим храна на масата и безплатен телефон, за да останем свързани с близките си.

Възползвайте се от тази програма сега, за да получите безплатен телефон!