Стъпка по стъпка: Как да кандидатствате за кариера в 7-Eleven онлайн

Кандидатстването за работа в 7-Eleven вече е по-подробно. Като най-голямата верига с магазини за бързи покупки в Америка, с над 11 500 местоположения в 40 щата, 7-Eleven има задълбочен процес на назначаване.

Трябва да кандидатствате онлайн. Този наръчник ви предоставя стъпките и предимствата от работата в 7-Eleven. Ето какво трябва да знаете за процеса и възможностите.

ADVERTISEMENT

7-Eleven: Кратка история

7-Eleven започва през 1927 година. Джордж Уошингтън Лий го основава в Далас, Тексас. Лий започва, като продава сандвичи от раница пред местна гараж.

Днес 7 Eleven предлага голям набор от продукти, като кафе, закуски, бира и вино. Те също така стартират GoPayment, мобилна платежна система за умни устройства.

В Япония 7-Eleven включва услуги за доставка. Той се е разрастнал от малка бензиностанция до голяма корпорация в САЩ.

ADVERTISEMENT

Мисия

7-Eleven се стреми да стане водещата световна верига магазини за удобство, осигурявайки лесно, ефективно и достъпно пазаруване за ежедневните нужди.

Какво е да работите в 7-Eleven?

Работата в 7-Eleven ви поставя в сърцето на търговията на дребно. Като служител в магазина, вие обслужвате директно клиенти и предлагате широка гама от продукти и услуги.

Продавате всекидневни стоки като кафе, сандвичи, закуски, вестници, списания и лотарийни билети. Също така се занимавате с безналични транзакции, улеснявайки плащанията на клиентите.

ADVERTISEMENT

Работата предлага както непълно работно време, така и пълно работно време. Пълнозаетите обикновено печелят повече. Средата е динамична и насочена към клиентите, изискваща приспособяемост и умения за обслужване.

Работната среда и ползите при работа в Седем Елевън

Работната среда в 7-Eleven зависи от местоположението. Обикновено назначават местни жители за удобство. Ако живеете далече, обмислете разходите за пътуване и възможностите за работа в близост.

Присъединяването към свободните позиции за работа в Седем Елевън ви осигурява:

 • Конкурентно възнаграждение
 • Безплатни ежедневни хранения
 • Здравно осигуряване
 • План за пенсиониране 401(k)
 • Възможности за извънредно възнаграждение

Ползите могат да варират в зависимост от местоположението.

Стойностните предложения на 7-Eleven

7-Eleven се отличава чрез доставянето на стойност чрез ключови стратегии:

 • Удобство – 7-Eleven предлага бързо и лесно пазаруване. Магазините имат разнообразие от горещи закуски и напитки. Предлагат се също така основни услуги като изтегляне на пари. Локациите са както в комерсиални, така и в жилищни райони.
 • Обслужване на клиенти – Персоналът на 7-Eleven предоставя полезна, лице в лице помощ. Това осигурява ефективна среда за пазаруване.
 • Достъпност и Покритие – 7-Eleven разполага с голяма мрежа от магазини в 17 държави. Това обширно покритие държи марката присъстваща в големите градове по света.
 • Репутация на марката – 7-Eleven е известно име в сектора на удобствата в търговията на дребно. Известна с качеството и иновациите, марката има дълга история на задоволяване на нуждите на клиентите си.

Как да кандидатствате онлайн в 7-Eleven

За да кандидатствате онлайн за възможности за работа в 7 Eleven, следвайте тези стъпки:

 1. Изследвайте 7-Eleven: Научете повече за компанията. Това помага да персонализирате автобиографията си и отговорите си по време на интервюто.
 2. Подгответе своето кандидатстване: Напишете ясно мотивационно писмо и представете добре уменията и опита си.
 3. Практикувайте интервютиране: Предвидете възможни въпроси и практикувайте отговорите си, за да увеличите увереността си.
 4. Облечете се професионално: Облечете формално, за да оставите добро впечатление.
 5. Имайте запасен план: Интервютата могат да отнемат време. Бъдете готови за множество сесии.
 6. Следвайте: Изпратете благодарствено писмо след интервюто. То показва благодарност и ви прави запомнящ се.
 7. Предложете обратна връзка: Предложете подобрения на процеса на интервюто, ако е необходимо.
 8. Бъдете настоятелни: Кандидатствайте отново, ако не сте избрани. Това показва вашата преданост.
 9. Вземете бележки: Запишете ключови точки и въпроси по време на интервюто.
 10. Оставайте позитивни: Поддържайте уверена позиция и усмивка.

Тези стъпки ще ви помогнат да успеете в процеса на наемане за работни места в 7 Eleven.

Онлайн процес

Сега нека продължим с това как можете да кандидатствате онлайн:

 1. Посетете уебсайта за кариера на 7-Eleven на Уебсайт. Отидете на уебсайта за кариера на 7-Eleven. Разгледайте наличните позиции.
 2. Създайте профил. Регистрирайте профил в уебсайта за кариера. Това ви позволява да запазите напредъка си и да получавате актуализации.
 3. Попълнете онлайн заявката. Моля, попълнете онлайн формуляра за заявка и включете личната си информация, работния си опит и препоръките си.
 4. Качете своето резюме и мотивационно писмо. Прикачете добре изготвено резюме и ясно мотивационно писмо. Отбележете уменията си и опита, отнасящи се до работата.
 5. Изпратете вашата заявка. Прегледайте вашата заявка за точност. Изпратете я, когато сте удовлетворени.

Допълнителни съвети:

 • Изследвайте 7-Eleven: Разберете повече за компанията, за да адаптирате своето резюме и интервютата.
 • Подгответе се за интервюта: Практикувайте отговарянето на често задавани въпроси и обличайте се професионално.
 • Последвайте: Изпратете благодарствено писмо след интервютата, за да покажете признателността си.
 • Бъдете настоятелни: Кандидатствайте отново, ако не бъдете избрани, за да покажете ангажираност.

Тези стъпки ще ви помогнат да се справите успешно с процеса на кандидатстване в 7-Eleven.

Преглед на предимствата за служителите

7-Eleven персонализира предимствата спрямо вида на службата ви.

Корпоративните служители получават стандартизирани предимства, докато служителите на франчайз спазват плановете на работодателя си. Предимствата варират, затова се обърнете директно към местоположението си.

Медицински ползи

Пълноработещите квалифицират за план с висока самодейност или Сметка за Здравословно Оспорване чрез Блу Крос Блу Щит, който покрива съвместимите за лекар визити. 

Можете да добавите покритие за лекарства по рецепта и план за видео преглед.

Зъболекарски ползи

Пълномощните служители избират между ППО Зъболекарски план или предплатен план.

Предплатените планове имат по-ниски премии без лимит за разходи, докато ППО-тата предлагат по-широк достъп до зъболекарски специалисти.

Споделяне на печалбата и план за пенсиониране 401К

След 90 дни можеш да се присъединиш към плана за споделяне на печалбата/401К, като годишно внасяш сума, основана на твоята заплата, за да подкрепиш дългосрочната финансова стабилност.

Застраховка на живот

Всички служители в магазина получават застраховка при нещастен случай смърт (AD&D). Пълномощните служители също получават Основна застраховка за живот безплатно и могат да закупят допълнителна застраховка за живот.

Платен отпуск

Вие получавате платен отпуск за празници, боледуване, гражданско участие в съда, смърт в семейството и ваканции.

Допълнителни ползи за служители в САЩ

На пълно работно време служителите в САЩ получават застраховка от краткосрочна нетрудоспособност, с дългосрочно покритие за нелеконощният персонал извън магазините. Програмата за подпомагане на служителите предлага безплатно консултиране за лични въпроси.

7-Eleven подкрепя осиновяването с до $2,000 възстановяване и предоставя корпоративни отстъпки за пътувания, хранене и други спестявания чрез 7-Eleven Benefit Hub.

Заключение

Кандидатстването за работа в 7-Eleven е лесно и изпълнено със задоволство. Като най-голямата верига магазини за бързо обслужване в Америка, те предлагат обширни придобивки и структуриран процес на назначаване.

Следвайте описаните стъпки за гладко кандидатстване. Работата в 7-Eleven предоставя възможности в динамична, ориентирана към клиента среда с конкурентно заплащане и придобивки.

Бъдете позитивно настроени, подгответе се добре и ще бъдете готови за успех при присъединяването към екипа на 7-Eleven.