Vaiheittain opas: Miten hakea 7-Elevenin uramahdollisuuksiin verkossa

Hakeminen työpaikkaan 7-Elevenillä on nyt yksityiskohtaisempaa. Yhdysvaltojen suurimpana lähikauppaketjuna, jolla on yli 11 500 sijaintia 40 osavaltiossa, 7-Elevenillä on perusteellinen rekrytointiprosessi.

Sinun tulee hakea verkossa. Tämä opas antaa sinulle vaiheet ja edut työskentelystä 7-Elevenillä. Tässä on mitä sinun tulee tietää prosessista ja mahdollisuuksista.

ADVERTISEMENT

7-Eleven: Lyhyt historia

7-Eleven perustettiin vuonna 1927. George Washington Lee perusti sen Dallasissa, Texasissa. Lee aloitti myymällä voileipiä kärrystä paikallisella korjaamolla.

Tänään 7 Eleven tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, kuten kahvia, välipaloja, olutta ja viiniä. He ovat myös lanseeranneet GoPaymentin, mobiilimaksujärjestelmän älylaitteille.

Japanissa 7-Eleven sisältää toimituspalveluita. Se on kasvanut pienestä huoltoasemasta suureksi yritykseksi Yhdysvalloissa.

ADVERTISEMENT

Missio

7-Eleven pyrkii olemaan johtava maailmanlaajuinen kioskiketju, tarjoten helpon, tehokkaan ja saavutettavan ostoskokemuksen päivittäisiin tarpeisiin.

Minkälaista on työskennellä 7-Elevenillä?

7-Elevenillä työskentely sijoittaa sinut vähittäiskaupan ytimeen. Kaupan myyjänä palvelet suoraan asiakkaita ja tarjoat laajan valikoiman tuotteita ja palveluita.

Myyt jokapäiväisiä tuotteita kuten kahvia, voileipiä, välipaloja, lehtiä, aikakauslehtiä ja arpajaisia. Käsittelet myös langattomia tapahtumia, helpottaen asiakkaiden maksuja.

ADVERTISEMENT

Työ tarjoaa sekä osa-aikaisia että kokoaikaisia paikkoja. Kokoaikaiset myyjät yleensä ansaitsevat enemmän. Työympäristö on dynaaminen ja asiakaskeskeinen, vaatien sopeutumiskykyä ja palveluhenkisiä taitoja.

Työympäristö ja edut Seven Eleven -työpaikoilla

7-Elevenin työympäristö riippuu sijainnista. He yleensä palkkaavat paikallisia mukavuussyistä. Jos asut kaukana, harkitse matkakustannuksia ja lähellä olevia työmahdollisuuksia.

Liittyminen 7 Elevenin avoimiin työpaikkoihin tarjoaa sinulle:

 • Kilpailukykyisen palkan
 • Ilmaiset päivittäiset ateriat
 • Sairausvakuutuksen
 • 401(k) suunnitelman
 • Ylityömahdollisuudet

Edut voivat vaihdella sijainnin mukaan.

7-Elevenin arvolupaus

7-Eleven erottuu tarjoamalla arvoa keskeisten strategioiden kautta:

 • Mukavuus – 7-Eleven tarjoaa nopean, helpon ostoskokemuksen. Kaupoissa on monipuolinen valikoima kuumia välipaloja ja juomia. Tärkeitä palveluita, kuten käteisnostoja, on myös saatavilla. Sijainnit ovat sekä kaupallisilla että asuinalueilla.
 • Asiakaspalvelu – 7-Elevenin henkilökunta tarjoaa avuliasta kasvokkaista apua. Tämä varmistaa tehokkaan ostosympäristön.
 • Saavutettavuus ja laajuus – 7-Elevenilla on laaja kauppojen verkosto 17 maassa. Tämä laaja ulottuvuus pitää brändin läsnä suurissa kaupungeissa ympäri maailmaa.
 • Brändin maine – 7-Eleven on tunnettu nimi mukavuuskaupan alalla. Laadusta ja innovaatioistaan tunnettu brändi on pitkän historiansa aikana onnistunut vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin.

Kuinka haet töitä verkossa 7-Eleven:lla

Jotta voit hakea töitä verkossa 7 Elevenin avoimissa työpaikoissa, noudata näitä ohjeita:

 1. Tutustu 7-Eleveniin: Ota selvää yrityksestä. Tämä auttaa sinua muokkaamaan ansioluettelosi ja haastatteluvastauksesi.
 2. Valmistele hakemuksesi: Kirjoita selkeä työhakemus ja esittele taitosi ja kokemuksesi hyvin.
 3. Harjoittele haastattelua: Ennusta kysymyksiä ja harjoittele vastauksia rakentaaksesi itseluottamusta.
 4. Pukeudu ammattimaisesti: Pukeudu asialliseen vaatetukseen tehdäksesi hyvän vaikutuksen.
 5. Ole varautunut: Haastattelut voivat kestää aikaa. Ole valmistautunut useisiin istuntoihin.
 6. Seuraa yhteyttä: Lähetä kiitosviesti haastattelun jälkeen. Se osoittaa kiitollisuutta ja pitää sinut mieleenpainuvana.
 7. Anna palautetta: Ehdota parannuksia haastatteluprosessiin tarvittaessa.
 8. Ole sinnikäs: Hae uudelleen, mikäli et tule valituksi. Se osoittaa omistautumistasi.
 9. Ota muistiinpanoja: Kirjoita ylös keskeiset kohdat ja kysymykset haastattelun aikana.
 10. Pidä positiivinen asenne: Säilytä luottavainen asenne ja hymyile.

Näiden ohjeiden avulla sinun on helpompaa onnistua 7 Elevenin työpaikkojen valintaprosessissa.

Verkkoprosessi

Jatketaan nyt siihen, miten voit hakea verkossa:

 1. Vieraile 7-Eleven Careers -sivustolla Täällä. Siirry 7-Elevenin urasivustolle. Selaa saatavilla olevia tehtäviä.
 2. Luo tili Rekisteröidy tilille urasivustolla. Tämä mahdollistaa edistyksesi tallentamisen ja päivitysten vastaanottamisen.
 3. Täytä verkkohakemus. Ole hyvä ja täytä verkkohakemuslomake ja sisällytä henkilötietosi, työhistoriasi ja suositukset.
 4. Anna ansioluettelosi ja työhakemuksesi Liitä hyvin tehty ansioluettelo ja selkeä työhakemus. Korosta taitojasi ja työkokemustasi, jotka liittyvät tehtävään.
 5. Jätä hakemuksesi Tarkista hakemuksesi tarkkuus. Toimita se, kun olet tyytyväinen.

Lisävinkit:

 • Tutki 7-Eleveniä: Ymmärrä yritystä muokataksesi ansioluetteloasi ja haastatteluvastauksiasi.
 • Valmistaudu haastatteluihin: Harjoittele yleisiin kysymyksiin vastaamista ja pukeudu ammattimaisesti.
 • Seuraa yhteydenpitoa: Lähetä kiitosviesti haastattelujen jälkeen näyttääksesi arvostuksesi.
 • Ole sinnikäs: Hae uudelleen, jos et tule valituksi osoittaaksesi sitoutumistasi.

Näiden vaiheiden avulla voit navigoida onnistuneesti 7-Elevenin hakuprosessin läpi.

Työntekijöiden etujen yleiskatsaus

7-Eleven räätälöi edut työsuhteesi mukaan. 

Yrityksen työntekijät saavat standardoidut edut, kun taas franchising-työntekijät noudattavat työnantajansa suunnitelmia. Edut vaihtelevat, joten kysy suoraan sijainnilta.

Lääketieteelliset edut

Kokopäiväiset työntekijät ovat oikeutettuja korkean omavastuun terveysvakuutukseen tai Terveys-Säästötiliin Blue Cross Blue Shieldin kautta, joka kattaa lääkärikäynnin omavastuut.

Voit lisätä reseptilääkevakuutuksen ja näkösuunnitelman.

Hammashoidon edut

Kokopäivätyöntekijät voivat valita PPO-hammaslääkärisuunnitelman tai ennakkomaksullisen suunnitelman.

Ennakkomaksullisilla suunnitelmilla on alhaisemmat vakuutusmaksut ilman kulukattoa, kun taas PPO-suunnitelmat tarjoavat laajemman pääsyn hammaslääkäreihin.

Voitonjako ja 401K-suunnitelma

90 päivän jälkeen voit liittyä Voitonjakoon/401K-suunnitelmaan ja osallistua vuosittain palkastasi riippuen tukemaan pitkän aikavälin taloudellista vakautta.

Henkivakuutus

Kaikki kaupan työntekijät saavat tapaturmakuoleman vakuutuksen (AD&D). Kokoaikaiset työntekijät saavat myös Perustermivakuutuksen maksutta ja voivat hankkia lisäksi termivakuutusta.

Palkallinen vapaapäivä

Saat palkallista vapaata juhlapyhinä, sairauden vuoksi, valamiehen velvollisuuksista johtuen, surun vuoksi ja lomien aikana.

Lisäedut Yhdysvalloissa työskenteleville

Yhdysvalloissa kokoaikaiset työntekijät saavat lyhytaikaista työkyvyttömyysvakuutusta, pitkäaikainen kattavuus on ei-kaupan tuntipalkkaisille työntekijöille. Työntekijöiden tukiohjelma tarjoaa ilmaista neuvontaa henkilökohtaisiin ongelmiin.

7-Eleven tukee adoptiota jopa 2 000 dollarin korvauksella ja tarjoaa yrityskohtaisia alennuksia matkustamiseen, ruokailuun ja muihin säästöihin 7-Elevenin etuportaalin kautta.

Päätelmä

7-Eleveniin hakeminen on suoraviivaista ja palkitsevaa. Se on Yhdysvaltain suurin mukavuuskauppaketju, joka tarjoaa kattavat edut ja organisoituneen palkkausprosessin.

Seuraa ohjeistettuja vaiheita sujuvan hakemuksen varmistamiseksi. Työskentely 7-Elevenillä tarjoaa mahdollisuuksia dynaamisessa, asiakaskeskeisessä ympäristössä kilpailukykyisellä palkalla ja eduilla.

Ole positiivinen, valmistaudu hyvin ja olet valmis menestymään 7-Elevenin tiimissä.