Pași-pe-Scara: Cum să Aplici pentru Cariera la 7-Eleven Online

Aplicarea pentru un job la 7-Eleven este acum mai detaliată. Fiind cel mai mare lanț de magazine de conveniență din America, cu peste 11.500 de locații în 40 de state, 7-Eleven are un proces de angajare detaliat.

Trebuie să aplici online. Acest ghid îți oferă pașii și beneficiile de a lucra la 7-Eleven. Iată ce trebuie să știi despre proces și oportunități.

ADVERTISEMENT

7-Eleven: Istoric scurt

7-Eleven a început în 1927. George Washington Lee l-a fondat în Dallas, Texas. Lee a început vânzând sandvișuri de pe un cărucior la un garaj local.

Astăzi, 7 Eleven oferă o gamă largă de produse, cum ar fi cafea, gustări, bere și vin. De asemenea, au lansat GoPayment, un sistem de plată mobil pentru dispozitive inteligente.

În Japonia, 7-Eleven include servicii de livrare. A crescut de la o mică stație de benzină la o corporație majoră în SUA.

ADVERTISEMENT

Misiune

7-Eleven este stabilit să devină principalul lanț de magazine de conveniență la nivel global, oferind o experiență de cumpărături ușoară, eficientă și accesibilă pentru nevoile zilnice.

Cum este să lucrezi la 7-Eleven?

Lucrul la 7-Eleven te plasează în centrul comerțului cu amănuntul. Ca asociat de magazin, te ocupi direct de clienți și oferi o gamă largă de produse și servicii.

Vindeți produse de zi cu zi precum cafea, sandvișuri, gustări, ziare, reviste și bilete de loterie. De asemenea, gestionați tranzacții fără numerar, simplificând plățile clienților.

ADVERTISEMENT

Locul de muncă oferă atât poziții part-time, cât și full-time. Asociații full-time câștigă de obicei mai mult. Mediu este dinamic și axat pe client, necesitând adaptabilitate și abilități orientate către servicii.

Mediul de Muncă și Beneficiile la Locurile de Muncă 7-Eleven

Mediul de lucru la 7-Eleven depinde de locație. De obicei, angajează localnici pentru comoditate. Dacă locuiești departe, ia în considerare costurile de transport și oportunitățile de muncă din apropiere.

Participarea la posturile disponibile la 7-Eleven îți oferă:

 • Salariu competitiv
 • Mese zilnice gratuite
 • Asigurare de sănătate
 • Plan 401(k)
 • Oportunități de plată pentru ore suplimentare

Beneficiile pot varia în funcție de locație.

Propunerile de valoare ale 7-Eleven

7-Eleven se remarcă prin furnizarea de valoare prin strategii cheie:

 • Conveniență – 7-Eleven oferă o experiență de cumpărături rapidă și facilă. Magazinele au o varietate de gustări calde și băuturi. Servicii esențiale precum retragerile de numerar sunt, de asemenea, disponibile. Locațiile sunt atât în zone comerciale, cât și rezidențiale.
 • Serviciul pentru clienți – Personalul 7-Eleven oferă asistență utilă și personalizată, asigurând un mediu de cumpărături eficient.
 • Accesibilitate și Arie de acoperire – 7-Eleven are o rețea extinsă de magazine în 17 țări. Această arie de acoperire extinsă menține brandul prezent în marile orașe din întreaga lume.
 • Reputația brandului – 7-Eleven este un nume recunoscut în sectorul convenienței retail. Cunoscut pentru calitate și inovație, brandul are o reputație îndelungată în satisfacerea nevoilor clienților.

Cum aplici online la 7-Eleven

Pentru a aplica online la Oportunitățile de Angajare 7 Eleven, urmează acești pași:

 1. Documentează-te despre 7-Eleven: Află informații despre companie. Acest lucru te va ajuta să îți ajustezi curriculum vitae-ul și să răspunzi corespunzător la interviu.
 2. Pregătește-ți cererea: Scrie o scrisoare de intenție clară și evidențiază-ți abilitățile și experiența.
 3. Exersează interviul: Anticipează întrebările și exersează răspunsurile pentru a-ți crește încrederea.
 4. Îmbracă-te profesional: Poartă o ținută formală pentru a face o bună impresie.
 5. Asigură-te că ai un Plan de Rezervă: Interviurile pot dura mult. Fii pregătit pentru mai multe sesiuni.
 6. Urmărește: Trimite o notă de mulțumire după interviu. Aceasta arată recunoștință și te face mai ușor de reținut.
 7. Oferă Feedback: Oferă sugestii pentru îmbunătățirea procesului de interviu, dacă este necesar.
 8. Fii Persistent: Reaplică dacă nu ești selectat. Acest lucru arată dedicare.
 9. Notează: Scrie punctele-cheie și întrebările importante în timpul interviului.
 10. Rămâi Pozitiv: Menține o atitudine încrezătoare și zâmbește.

Acești pași te vor ajuta să reușești în procesul de angajare pentru pozițiile de muncă la 7 Eleven.

Procesul Online

Acum, să trecem la modul în care puteți aplica online:

 1. Vizitați site-ul 7-Eleven Careers. Accesați site-ul cariere 7-Eleven. Răsfoiți pozițiile disponibile.
 2. Creați un cont Înregistrați-vă pentru un cont pe site-ul cariere. Acest lucru vă permite să vă salvați progresul și să primiți actualizări.
 3. Completați Cererea online. Vă rugăm să completați formularul de cerere online și să includeți informațiile dvs. personale, istoricul de muncă și referințele.
 4. Încărcați CV-ul și Scrisoarea de Intenție Atașați un CV bine redactat și o scrisoare de intenție clară. Evidențiați-vă abilitățile și experiența relevantă pentru locul de muncă.
 5. Trimiteți Cererea dvs. Revizuiți cererea pentru acuratețe. Trimiteți-o odată ce sunteți mulțumit.

Sfaturi suplimentare:

 • Documentați-vă despre 7-Eleven: Înțelegeți compania pentru a vă adapta CV-ul și răspunsurile la interviu.
 • Pregătiți-vă pentru Interviuri: Exersați răspunsurile la întrebări comune și îmbrăcați-vă profesional.
 • Urmăriți: Trimiteți o notă de mulțumire după interviuri pentru a arăta aprecierea.
 • Fii Persistent: Reaplicați dacă nu sunteți selectat pentru a arăta dedicație.

Aceste pași vă vor ajuta să navigați cu succes procesul de aplicare la 7-Eleven.

Prezentare generală a beneficiilor angajaților

7-Eleven ajustează beneficiile în funcție de tipul de angajare. 

Angajații din sediul central beneficiază de beneficii standardizate, în timp ce angajații francizei urmează planurile angajatorilor lor. Beneficiile variază, așadar, întrebați direct locația dvs.

Beneficii medicale

Angajații cu normă întreagă se califică pentru un plan de sănătate cu deductibil ridicat sau Cont de Economii în Sănătate prin Blue Cross Blue Shield, care acoperă coplata pentru vizitele la medic.

Puteți adăuga acoperire pentru medicamente eliberate pe bază de prescripție și un plan de vedere.

Beneficii dentare

Angajații cu normă întreagă pot alege între un Plan Stomatologic PPO sau un plan preplătit.

Planurile preplătite au prime mai mici fără un plafon de cheltuieli, în timp ce PPO-urile oferă acces mai larg la profesioniști stomatologi.

Partajarea profitului și Planul 401K

După 90 de zile, poți adera la Planul de partajare a profitului/401K, contribuind anual în funcție de salariul tău pentru a susține stabilitatea financiară pe termen lung.

Asigurare de viață

Toți angajații magazinului beneficiază de asigurare deces accidental (AD&D). Angajații cu normă întreagă primesc de asemenea Asigurare de viață cu termen de bază fără costuri suplimentare și pot achiziționa o asigurare suplimentară de viață cu termen.

Timp liber platit

Beneficiezi de timp liber platit pentru sarbatori, boala, jury duty, doliu si vacante.

Beneficii suplimentare pentru angajații din SUA

Angajații cu normă întreagă din SUA beneficiază de asigurare de invaliditate pe termen scurt, cu acoperire pe termen lung pentru angajații cu normă non-ochiometrică. Programul de Asistență pentru Angajați oferă consiliere gratuită pentru probleme personale.

7-Eleven susține adopția cu până la 2.000 $ de rambursare și oferă reduceri corporative pentru călătorii, restaurante și alte economii prin intermediul platformei de beneficii 7-Eleven.

Concluzie

Aplicarea la 7-Eleven este simplă și recompensatoare. Fiind cel mai mare lanț de magazine de proximitate din America, aceștia oferă beneficii cuprinzătoare și un proces de recrutare structurat. 

Urmați pașii enumerați pentru o aplicare fără probleme. Lucrul la 7-Eleven oferă oportunități într-un mediu dinamic, concentrat pe clienți, cu salarii și beneficii competitive. 

Fii pozitiv, pregătește-te bine și vei fi pregătit pentru succes în a te alătura echipei 7-Eleven.