Saat ilmainen puhelin ruokamerkkiohjelman kautta: Opi vaihe vaiheelta

Kaikkien taistellessa taloudellisesti näinä päivinä on olemassa hallituksen ohjelmia, jotka voivat auttaa sinua pääsemään jaloillesi. Yksi näistä on Yhdysvaltain ruokamerkit-ohjelma, joka mahdollistaa vähimmäistuloisille perheille pysymisen pinnalla.

Ruokamerkit-ohjelma mahdollistaa oikeutettujen yksilöiden ja perheiden varautua perustarpeisiin, kuten ruokaan ja viestintään, mukaan lukien matkapuhelin. Kyllä, voit hankkia uuden puhelimen ilmaiseksi käyttäen ruokamerkit-ohjelmaa.

ADVERTISEMENT

Jos olet kiinnostunut oppimaan, mistä kaikki on kyse ja miten voit saada ilmaisen puhelimen ruokamerkit-ohjelman avulla, katso koko artikkeli alta saadaksesi lisätietoja.

Saat ilmainen puhelin ruokamerkkiohjelman kautta: Opi vaihe vaiheelta
Kuvalähde: LinkedIn

Elintarvikeleimaohjelman edut

Ennen kuin keskustelemme ilmaisen puhelimen saamisesta elintarvikeleimaohjelman kautta, mistä ohjelmassa oikein on kyse?

Saat ilmainen puhelin ruokamerkkiohjelman kautta: Opi vaihe vaiheelta
Kuvalähde: WIRED

Elintarvikeleimaohjelma on Yhdysvaltain hallituksen ohjelma, joka auttaa vähävaraisia kotitalouksia tarjoamalla heille rahoitusta elintarvikeleimojen ja nyt myös pankkikorttien avulla.

ADVERTISEMENT

Näitä elintarvikeleimoja ja pankkikortteja tai EBT-kortteja voidaan käyttää ostamaan ruokaa monissa ruokakaupoissa ympäri maata.

On yhä niin monia asioita, joita voit tehdä elintarvikeleimaohjelman avulla.

Ruokaturvan parantaminen

Yksi ruokamerkkiohjelman keskeisistä tavoitteista on vähentää ruokaturvattomuutta maassa.

ADVERTISEMENT

Kun haet ohjelmaan, taloudellinen tilanteesi tarkistetaan. Hyväksynnän jälkeen saat varoja, jotka auttavat venyttämään omaa ja perheesi budjettia samalla mahdollistaen terveellisempien ruoka-aineiden hankinnan.

Tue paikallista taloutta

Mahdollistamalla ihmisten ruoan ja monien muiden tavaroiden ostamisen ruoka-apukorttien ohjelma auttaa pitämään paikallisen talouden vahvana.

Monet edunsaajat tekevät usein ostoksia EBT-korteillaan ja ruoka-apukorteillaan paikallisissa kaupoissa, mikä edistää paikallista taloutta.

Ohjelma antaa sinulle varoja ostaa ruokaa ja muita tavaroita maatilojen markkinoilta ja monista muista kauppiaista ja liikkeistä.

Pätevyys muihin tukiohjelmiin

Ruokamerkin ohjelman hyödyntäminen oikeuttaa sinut moniin muihin valtion tukiohjelmiin. Näihin kuuluvat ilmaiset puhelinpalvelut ja internet-yhteys.

Nämä tukiohjelmat auttavat sinua pääsemään jaloillesi antamalla sinulle tarvitsemasi resurssit joko työn löytämiseen tai toimeentulon saamiseen.

Vaatimukset ilmaisen puhelimen saamiseksi ruokamerkeillä

Jos osaat hakea ruokamerkkiohjelmaan, voit saada ilmaisen puhelimen.

Saat ilmainen puhelin ruokamerkkiohjelman kautta: Opi vaihe vaiheelta
Kuvalähde: National Council on Aging

Saadaksesi ilmaisen puhelimen, sinun on ensin oltava oikeutettu ruokamerkkiohjelmaan tai mihin tahansa muuhun hallituksen tukiohjelmaan.

Tutustu hakemiseen näiden ohjelmien ja ilmaisen puhelimesi saamiseksi.

Ilmoittaudu SNAP-ohjelmaan

SNAP eli ruoka-apuohjelma on uusi nimi ruokamerkeille. Tämä hallituksen tukiohjelma tarjoaa ruoka- ja taloudellista apua oikeutetuille ehdokkaille.

Voit olla oikeutettu ehdokas, jos tulosi ovat alle 135 % liittovaltion köyhyysrajan.

Miksi sinun kannattaa hankkia ilmainen puhelin

Nykyään matkapuhelin on yksi tärkeimmistä sähkölaitteista. Laite mahdollistaa puhelujen soittamisen tai viestien lähettämisen.

Se mahdollistaa myös internetin käytön työpaikkojen löytämiseksi verkossa, jotta voit ansaita tuloja ja päästä jaloillesi. Puhelin on elintärkeä aikataulujen hallintaan ja haastatteluihin valmistautumiseen, kun lähdet ulos hakemaan töitä.

Se on myös käytössä pitääksesi yhteyttä sosiaaliseen piiriisi ja saadaksesi ilmoituksia hallituksen avustusohjelmista.

Askelmat ruokamerkkiohjelman hakemiseen ja ilmaisen puhelimen saamiseen

Jos haluat saada ilmaisen puhelimen ruokamerkkiohjelman kautta, sinun tulee noudattaa tarkasti tiettyjä askeleita.

Saat ilmainen puhelin ruokamerkkiohjelman kautta: Opi vaihe vaiheelta
Kuvalähde: Marca

Nämä askeleet saattavat aluksi vaikuttaa hieman monimutkaisilta, mutta kun noudatat niitä, saat varmasti ilmaisen puhelimesi pian.

Vaihe 1

Hae elintarvikeleimasinohjelmaa eli SNAP-ohjelmaa. Tämä on ensimmäinen askel kohti ilmaisen puhelimen saamista.

Ensinnäkin varmista, että olet oikeutettu SNAP-etuuksiin. Kun olet saanut EBT-korttisi, voit siirtyä seuraavaan vaiheeseen.

Vaihe 2

Tutki ja tarkastele kaikkia matkapuhelinpalveluntarjoajia alueellasi. Yhdysvalloissa useat palveluntarjoajat tarjoavat puhelimia ilmaiseksi, kun liityt toiseen ohjelmaan, jota kutsutaan Lifeline-ohjelmaksi.

Lifeline-ohjelma toimii yhteistyössä Food Stamps -ohjelman kanssa, joten voit saada täyden avun ilmaisen puhelimen ja palvelun saamiseksi.

Vaihe 3

Varmista oikeutuksesi sekä SNAP-tukien että Lifeline-ohjelman osalta. Soita sosiaalityöntekijällesi ja tarkista, oletko oikeutettu molempiin ohjelmiin ennen hakemuksen tekemistä.

Kun olet saanut vahvistuksen, siirry hakemaan Lifeline-ohjelmaa valitsemaltasi palveluntarjoajalta.

Vaihe 4

Voit hakea verkossa, puhelimessa tai henkilökohtaisesti. Toimita tarvittavat asiakirjat todistaaksesi olevasi todella oikeutettu ohjelmaan ja ilmaiseen puhelimeen sekä palveluun.

Nämä asiakirjat sisältävät SNAP-korttisi, tulodokumenttisi ja paljon muuta. Lähetä hakemuksesi ja odota heidän puheluaan tarkastelun jälkeen.

Vaihe 5

He tarvitsevat hetken aikaa ennen kuin he ottavat sinuun uudelleen yhteyttä hyvien uutisten kanssa. Jos sinut valitaan, uusi puhelimesi lähetetään siihen osoitteeseen, jonka ilmoitit hakemuksessasi.

Sinun pitäisi saada uusi puhelimesi seuraavien päivien aikana, ja voit alkaa käyttää sitä pysyäksesi yhteydessä tai käyttää sitä apuna työhakemustesi kanssa.

Päätelmä

Ilmaisen puhelimen omistaminen on aina tärkeä osa nykymaailmaa, erityisesti jos haluat toipua taloudellisista vaikeuksista.

Onneksi Yhdysvaltain hallitus on tarjonnut meille joitakin parhaista tukiohjelmista, kuten ruoka-avustusohjelman, joka auttaa meitä varmistamaan ruoan pöydässä sekä ilmaisen puhelimen, jotta voimme pitää yhteyttä rakastettuihimme.

Hyödynnä tätä ohjelmaa nyt saadaksesi ilmaisen puhelimen!