Dobijte besplatan telefon putem programa za bonove za hranu: Saznajte korak po korak

S obzirom na to da se mnogi trenutno suočavaju s financijskim poteškoćama, postoje programi vlade koji vam mogu pomoći da se ponovno postavite na noge. Jedan od njih je program hrane u SAD-u koji omogućuje obiteljima s minimalnim prihodima da ostanu iznad vode.

Program hrane omogućuje kvalificiranim pojedincima i obiteljima da si priušte osnovne potrebe poput hrane i komunikacije, uključujući mobitel. Da, možete besplatno nabaviti novi telefon koristeći program hrane.

ADVERTISEMENT

Ako vas zanima saznati o čemu se radi i kako možete dobiti besplatan telefon s programom hrane, provjerite cijeli članak u nastavku kako biste saznali više.

Dobijte besplatan telefon putem programa za bonove za hranu: Saznajte korak po korak
Izvor slike: LinkedIn

Prednosti programa bonova za hranu

Prije nego što razgovaramo o tome kako dobiti besplatni telefon kroz program bonova za hranu, o čemu se zapravo radi taj program?

Dobijte besplatan telefon putem programa za bonove za hranu: Saznajte korak po korak
Izvor slike: WIRED

Program bonova za hranu je program američke vlade koji pomaže kućanstvima s niskim prihodima pružajući im sredstva putem bonova za hranu i sada putem debitnih kartica.

ADVERTISEMENT

Ovi bonovi za hranu i debitne ili EBT kartice mogu se koristiti za kupnju hrane u mnogim trgovinama prehrambenih proizvoda diljem zemlje.

Još uvijek postoji mnogo toga što možete učiniti uz pomoć programa bonova za hranu.

Smanjenje sigurnosti hrane

Jedan od glavnih ciljeva programa za dodjelu hrane je smanjenje sigurnosti hraneu zemlji.

ADVERTISEMENT

Kada se prijavite za program, vaša financijska sposobnost bit će pregledana. Nakon odobrenja, primit ćete sredstva koja će vam pomoći da proširite svoj i proračun svoje obitelji, omogućujući vam istovremeno da si priuštite zdravije prehrambene opcije.

Potpora lokalnoj ekonomiji

Omogućavanjem ljudima da si mogu priuštiti kupovinu hrane i mnogih drugih proizvoda, program hrane po karticama pomaže održavanju jake lokalne ekonomije.

Mnogi korisnici često kupuju koristeći svoje EBT kartice i bonove za hranu u lokalnim trgovinama što potiče lokalnu ekonomiju.

Program vam pruža sredstva za kupovinu hrane i drugih proizvoda na tržnicama te mnogim drugim trgovcima i ustanovama.

Kvalifikacija za druge programe pomoći

Postati korisnik programa dodjele hrane također vas kvalificira za mnoge druge programe državne pomoći. To uključuje besplatne telefonske usluge i povezivanje na internet.

Ovi programi pomoći omogućuju vam da se ponovno podignete na noge pružajući vam resurse koje trebate ili za pronalazak posla ili za zarađivanje prihoda.

Zahtjevi za dobivanje besplatnog telefona uz bonove za hranu

Ako znate kako se prijaviti za program bonova za hranu, možete dobiti besplatan telefon.

Dobijte besplatan telefon putem programa za bonove za hranu: Saznajte korak po korak
Izvor slike: Nacionalno vijeće za starenje

Kako biste dobili svoj besplatni telefon, prvo morate ispunjavati uvjete za program bonova za hranu ili neki od mnogih drugih programa državne pomoći.

Pogledajte zahtjeve za prijavu za ove programe i dobijte besplatan telefon.

Upis želimo u SNAP program

SNAP ili Program za dodatnu prehranu je nova oznaka za program obiteljskih bonova. Ovaj program državne pomoći pruža hranu i financijsku pomoć onima koji su za to osigurani.

Možete postati osigurani kandidat ako vaša primanja ne prelaze 135% Državnih smjernica za siromaštvo.

Zašto biste trebali dobiti besplatan telefon

Danas je mobitel jedan od najvažnijih elektroničkih uređaja. Ovaj uređaj omogućava vam obavljanje poziva ili slanje poruka.

Također vam omogućava povezivanje na internet kako biste pronašli poslove online i počeli zarađivati prihod te ponovno došli na noge. Telefon je ključan za upravljanje vašim obavezama i rasporedima za sastanke kada izlazite i prijavljujete se na poslove.

Također se koristi za održavanje veze unutar vašeg društvenog kruga i za primanje obavijesti putem vladinog programa pomoći.

Koraci u prijavi za program hrane i dobivanje besplatnog telefona

Ako želite dobiti besplatan telefon preko programa hrane, morate točno slijediti određene korake.

Dobijte besplatan telefon putem programa za bonove za hranu: Saznajte korak po korak
Izvor slike: Marca

Ovi koraci mogu izgledati malo komplicirano na početku, ali nakon što ih slijedite, sigurno ćete vrlo brzo dobiti svoj besplatan telefon.

Korak 1

Prijavite se za program programa za kupnju hrane ili SNAP. To će biti prvi korak u dobivanju besplatnog telefona.

Prvo, provjerite jeste li u mogućnosti primati SNAP pogodnosti. Nakon što vam bude odobrena vaša EBT kartica, možete nastaviti s idućim korakom.

Korak 2

Istražite i provjerite sve pružatelje mobilnih telefonskih usluga u svom području. U SAD-u, nekoliko pružatelja usluga nudi telefone besplatno kada se prijavite za drugi program nazvan Program Lifeline.

Program Lifeline radi u suradnji s programom za bonove za hranu, tako da možete biti potpuno pomoćni s besplatnim telefonom i uslugom.

Korak 3

Provjerite svoju sposobnost za dobivanje SNAP programa i programa Lifeline. Nazovite svog socijalnog radnika i provjerite jeste li kvalificirani za oba programa prije nego što se prijavite.

Nakon što budete provjereni, nastavite s prijavom za program Lifeline putem odabranog pružatelja usluga.

Korak 4

Možete se prijaviti online, telefonom ili osobno. Obezbijedite potrebnu dokumentaciju koja dokazuje da zaista ispunjavate uvjete za program i besplatni telefon te uslugu.

Ovi dokumenti uključuju vašu SNAP karticu, dokaze o prihodima i još mnogo toga. Pošaljite svoju prijavu i sačekajte njihov poziv nakon pregleda.

Korak 5

Proći će neko vrijeme prije nego što će vam se ponovno javiti s dobrim vijestima. Ako budete odabrani, vaš novi telefon trebao bi biti poslan na adresu koju ste koristili prilikom aplikacije.

Vaš novi telefon trebao bi stići tijekom sljedećih nekoliko dana, i moći ćete ga početi koristiti za ostanak povezani ili koristiti ga za pomoć pri obradi radnih aplikacija.

Zaključak

Imati besplatni telefon uvijek je važan dio današnjeg svijeta, posebno ako želite ponovno stati na noge nakon financijskih poteškoća.

Srećom, američka vlada osigurala nam je neke od najboljih programa pomoći, poput programa za bonove za hranu, koji nam pomaže da si priuštimo hranu za stolom i besplatan telefon kako bismo ostali povezani s voljenima.

Iskoristite ovaj program sada i osigurajte si besplatan telefon!