Få en gratis telefon gjennom matkupongprogrammet: Lær trinn-for-trinn

Med alle som sliter økonomisk i dag, finnes det offentlige programmer som kan hjelpe deg på bena igjen. Et av disse er matkupongprogrammet i USA, som lar familier med lav inntekt holde hodet over vannet.

Matkupongprogrammet lar kvalifiserte enkeltpersoner og familier ha råd til grunnleggende behov som mat og kommunikasjon, inkludert en mobiltelefon. Ja, du kan kjøpe en ny telefon gratis ved hjelp av matkupongprogrammet.

ADVERTISEMENT

Hvis du er interessert i å lære mer om hva dette handler om og hvordan du kan få en gratis telefon med matkupongprogrammet, sjekk ut hele artikkelen nedenfor for å lære mer.

Få en gratis telefon gjennom matkupongprogrammet: Lær trinn-for-trinn
Kilde: LinkedIn

Fordeler med Matmerkerprogrammet

Før vi diskuterer hvordan man kan få en gratis telefon gjennom matmerkerprogrammet, hva handler dette programmet om?

Få en gratis telefon gjennom matkupongprogrammet: Lær trinn-for-trinn
Bildekilde: WIRED

Matmerkerprogrammet er et amerikansk regjeringsprogram som hjelper lavinntektsfamilier ved å gi dem midler gjennom matmerker og nå også via debetkort.

ADVERTISEMENT

Disse matmerkene og debetkortene, eller EBT-kortene, kan brukes til å kjøpe mat i mange dagligvarebutikker rundt om i landet.

Det er fremdeles så mange ting du kan gjøre med hjelp fra matmerkerprogrammet.

Å redusere matsikkerhet

Et av hovedmålene med matkupongprogrammet er å redusere matsikkerhet i landet.

ADVERTISEMENT

Når du søker om programmet, vil din økonomiske kapasitet bli vurdert. Når du blir godkjent, vil du motta midler som hjelper deg og din families økonomi samtidig som det gir deg muligheten til å ha råd til sunnere matvalg.

Støtt den lokale økonomien

Ved å tillate folk å ha råd til å kjøpe mat og mange andre varer, hjelper matkupongprogrammet med å holde den lokale økonomien sterk.

Mange mottakere handler ofte med EBT-kort og matkuponger i lokale butikker, noe som gir næring til den lokale økonomien.

Programmet gir deg midler til å kjøpe mat og andre varer på bondens marked og mange andre forretninger og etablissementer.

Kvalifisering for andre støtteprogrammer

Å bli en mottaker av matkupongprogrammet kvalifiserer deg også for mange andre offentlige støtteprogrammer. Dette inkluderer gratis telefontjenester og internettforbindelse.

Disse støtteprogrammene lar deg komme på fote ved å gi deg ressursene du trenger enten for å finne en jobb eller tjene en leveinntekt.

Krav til å få en gratis telefon med matkuponger

Hvis du vet hvordan du søker om matkupongprogrammet, kan du få en gratis telefon.

Få en gratis telefon gjennom matkupongprogrammet: Lær trinn-for-trinn
Kilde: National Council on Aging

For å motta din gratis telefon må du først være kvalifisert for matkupongprogrammet eller en av mange andre statlige støtteprogrammer.

Sjekk kravene for å søke om disse programmene og få din gratis telefon.

Meld deg på SNAP

SNAP eller Supplemental Nutrition Assistance Program er det nye navnet for matkupongprogrammet. Dette offentlige hjelpeprogrammet gir mat- og økonomisk støtte til kvalifiserte kandidater.

Du kan bli en kvalifisert kandidat hvis du har en inntekt under 135% av de føderale fattigdomsretningslinjene.

Hvorfor du bør få en gratis telefon

I dag er en mobiltelefon en av de viktigste elektroniske apparatene. Enheten lar deg ringe eller sende meldinger.

Den lar deg også koble deg til internett for å finne jobber online slik at du kan begynne å tjene penger og komme på bena igjen. En telefon er avgjørende for å håndtere avtaler og planer for intervjuer når du drar ut og søker jobber.

Den brukes også for å opprettholde forbindelsen din innenfor ditt sosiale miljø og for å hjelpe deg med å motta varsler fra myndighetenes bistandsprogram.

Trinnene i å søke om matkupongprogrammet og få en gratis telefon

Hvis du vil ha en gratis telefon gjennom matkupongprogrammet, må du følge visse trinn nøyaktig.

Få en gratis telefon gjennom matkupongprogrammet: Lær trinn-for-trinn
Bildekilde: Marca

Disse trinnene kan virke litt kompliserte i begynnelsen, men når du følger dem, vil du helt sikkert få din gratis telefon på kort tid.

Trinn 1

Søk om matkupongprogrammet eller SNAP. Dette vil være det første steget for å få din gratis telefon.

Først, sørg for at du er kvalifisert for SNAP-fordelene. Når du har fått tildelt ditt EBT-kort, kan du gå videre til neste trinn.

Steg 2

Forsk og sjekk ut alle mobiltelefontjenesteleverandørene i ditt område. I USA tilbyr flere tjenesteleverandører telefoner gratis når du melder deg på et annet program kalt Lifeline-programmet.

Lifeline-programmet fungerer i samarbeid med matkupongprogrammet, slik at du kan få full støtte med å ha en gratis telefon og tjeneste.

Trinn 3

Verifiser din kvalifikasjon både med SNAP-ordningen og Lifeline-programmet. Ring din sosialarbeider og sjekk om du er berettiget til begge programmene før du søker.

Når du er verifisert, kan du søke om Lifeline-programmet via din valgte tjenesteleverandør.

Trinn 4

Du kan søke på nettet, over telefonen eller personlig. Gi nødvendig dokumentasjon for å bevise at du faktisk er kvalifisert for programmet og den gratis telefonen og tjenesten.

Disse dokumentene inkluderer din SNAP-kort, inntektsdokumenter, og mange flere. Send inn søknaden din og vent på deres samtale etter gjennomgangen.

Trinn 5

Det vil ta litt tid før de kontakter deg igjen med den gode nyheten. Hvis du blir valgt, bør den nye telefonen din sendes til adressen du brukte under søknaden.

Du bør motta din nye telefon i løpet av de neste dagene, og du kan begynne å bruke den for å holde kontakten eller bruke den til å hjelpe deg med arbeidssøknadene dine.

Konklusjon

Å ha en gratis telefon er alltid en viktig del av dagens verden, spesielt hvis du ønsker å komme deg etter økonomiske utfordringer.

heldigvis har den amerikanske regjeringen gitt oss noen av de beste støtteprogrammene, som matkupongprogrammet, som hjelper oss med å ha mat på bordet og en gratis telefon for å holde kontakten med våre kjære.

Bruk dette programmet nå for å få en gratis telefon!