Lépésről lépésre: Hogyan jelentkezhet a 7-Eleven karrierlehetőségeire online

A 7-Eleven-nél való állásra jelentkezés most részletesebb. Mint Amerika legnagyobb kényelmi áruház láncja, több mint 11,500 helyszínen, 40 államban, a 7-Eleven alapos felvételi folyamattal rendelkezik.

Online kell jelentkezned. Ez a útmutató bemutatja a lépéseket és azokat az előnyöket, melyekkel jár a 7-Eleven-nél való munkavégzés. Íme, amit tudnod kell a folyamatról és a lehetőségekről.

ADVERTISEMENT

7-Eleven: Rövid történet

7-Eleven 1927-ben kezdődött. George Washington Lee alapította Dallasban, Texasban. Lee először szendvicseket árult egy tolókocsiról a helyi garázsban.

Ma a 7 Eleven széles választékot kínál, például kávét, snackeket, sört és bort. Emellett elindították a GoPayment nevű mobil fizetési rendszert okoseszközökre.

Japánban a 7-Eleven házhozszállítási szolgáltatást is kínál. Egy kis benzinkúttól kezdve az Egyesült Államokban jelentős céggé nőtte ki magát.

ADVERTISEMENT

Misszió

A 7-Eleven a vezető globális kényelmi boltláncává kíván válni, egyszerű, hatékony és hozzáférhető bevásárlási élményt biztosítva a mindennapi szükségletekhez.

Milyen a munka a 7-Elevennél?

A 7-Elevennél dolgozni a kiskereskedelmi szektor szívébe repít. Mint bolti munkatárs, közvetlenül ügyfeleknek szolgálsz és számos terméket és szolgáltatást kínálsz.

Olyan mindennapi termékeket árulsz, mint kávé, szendvicsek, snackek, újságok, magazinok és lottószelvények. Emellett készpénzmentes tranzakciókat is kezelsz, megkönnyítve ezzel az ügyfelek fizetéseit.

ADVERTISEMENT

A munka lehetrészállású vagy teljes munkaidős. A teljes munkaidős munkatársak általában többet keresnek. A környezet dinamikus és az ügyfelekre fókuszál, alkalmazkodóképességet és szolgáltatásorientált képességeket igényel.

A Munkakörnyezet és Juttatások a Seven Eleven Munkahelyein

A 7-Eleven munkakörnyezete attól függ, hogy hol található az üzlet. Általában helyi embereket alkalmaznak a kényelem érdekében. Ha távol élsz, számold bele az utazási költségeket és a közeli munkalehetőségeket.

A 7 Eleven állásajánlatainak elfogadása a következőket jelenti számodra:

 • Versenyképes fizetés
 • Ingyenes napi étkezés
 • Egészségbiztosítás
 • 401(k) nyugdíj előtakarékossági terv
 • Túlóra fizetési lehetőségek

A juttatások változhatnak a helyszíntől függően.

a 7-Eleven Értékajánlatai

a 7-Eleven kiemelkedik, értéket nyújtva kulcsfontosságú stratégiákon keresztül:

 • Kényelem – a 7-Eleven gyors és egyszerű vásárlási élményt kínál. Az üzletek számos forró snacket és italt kínálnak. Az alapvető szolgáltatások, mint például készpénzfelvétel is elérhetőek. Az üzletek elhelyezkedése mind a kereskedelmi, mind a lakóterületeken megtalálható.
 • Vásárlószolgálat – a 7-Eleven személyzete segítőkész, személyes segítséget nyújt. Ez biztosítja a hatékony vásárlási környezetet.
 • Elérhetőség és Lepfedettség – a 7-Elevennek nagy üzleti hálózata van 17 országban. Ez a kiterjedt lefedettség a márkát jelen tartja a világ nagyvárosaiban.
 • Márkanév és Hírnév – A 7-Eleven elismert név a kényelmi kiskereskedelmi szektorban. Ismert a minőségéről és az innovációjáról, a márka hosszú történelme során mindig ügyféligényeket elégített ki.

Hogyan jelentkezhet online a 7-Elevennél

A 7 Eleven álláslehetőségeire online jelentkezéshez kövesse ezeket a lépéseket:

 1. Tanulmányozza a 7-Elevent: Ismerkedjen meg a vállalattal. Ez segít az önéletrajza és az interjú válaszai személyre szabásában.
 2. Előkészítés az Jelentkezéshez: Írjon egy világos motivációs levelet, és mutassa be jól a készségeit és tapasztalatait.
 3. Interjú Gyakorlás: Jóslja meg a kérdéseket és gyakoroljon válaszokat a bizalomépítés érdekében.
 4. Professzionális Öltözködés: Viseljen formális öltözéket, hogy jó benyomást keltsen.
 5. Tartson Készenléti Tervet: Az interjúkat időbe telhetnek. Legyen felkészült több ülésre.
 6. Kövesse Be: Küldjön köszönőlevelet az interjú után. Ez megmutatja az erkölcsi magatartást és szem előtt tartja Önt.
 7. Adjon Visszajelzést: Javasolja az interjú folyamatának fejlesztését szükség esetén.
 8. Legyen Kitartó: Jelentkezzen újra, ha nem választották ki. Ez mutatja elszántságát.
 9. Készítsen Jegyzeteket: Jegyezze fel a fontos pontokat és kérdéseket az interjún.
 10. Legyen Pozitív: Tartsa fenn magabiztos hozzáállását és mosolyogjon.

Ezen lépések segítenek Önnek a 7 Eleven álláslehetőségek felvételi folyamatában.

Online Folyamat

Most pedig lássuk, hogyan lehet online jelentkezni:

 1. Látogasd meg a 7-Eleven Állások weboldalát. Nézd meg a elérhető pozíciókat.
 2. Hozz létre egy fiókot Regisztrálj egy fiókot az állások weboldalán. Ez lehetővé teszi számodra, hogy mentse a munkafolyamatát és értesüljön a frissítésekről.
 3. Töltsd ki az Online Jelentkezést. Kérjük, töltsd ki az online jelentkezési űrlapot, és add meg személyes adataidat, munkatapasztalatodat és referenciáidat.
 4. Töltsd fel az Önéletrajzod és Motivációs Leveled Csatolj egy jól megírt önéletrajzot és egy érthető motivációs levelet. Hangsúlyozd az álláshoz kapcsolódó készségeidet és tapasztalataidat.
 5. Küldd el a Jelentkezésedet Átnézni a jelentkezésedet a pontosság érdekében. Küldd el, ha elégedett vagy vele.

További Tippek:

 • Ismerd meg a 7-Elevent: Ismerd meg a céget, hogy a cv-det és az interjú válaszaidat személyre szabhassad.
 • Készülj fel az Interjúkra: Gyakorold a gyakori kérdések megválaszolását és öltözz szakmailag.
 • Kövesd fel: Küldj köszönőlevelet az interjúk után az értékelésed kifejezésére.
 • Tarts ki: Jelentkezz újra, ha nem letélteleznek, hogy hűségedet mutasd.

Ezen lépések segítenek a 7-Eleven jelentkezési folyamatának sikeres megtételében.

Alkalmazotti juttatások áttekintése

A 7-Eleven az alkalmazottak foglalkoztatási típusához igazítja a juttatásokat. 

A vállalati alkalmazottak szabványos juttatásokat kapnak, míg a franchise alkalmazottak az őket foglalkoztató munkáltató terveit követik. A juttatások eltérőek lehetnek, ezért érdemes közvetlenül megkérdezni az adott helyszínt.

Egészségügyi Juttatások

A teljes munkaidős alkalmazottak jogosultak a Blue Cross Blue Shield által biztosított magas önrészalapú egészségbiztosítási tervre vagy Egészségi Megtartási Számlára, amely fedezett a doki vizit díjak esetén.

Hozzáadhatsz gyógyszerfedezetet és látásbiztosítást is.

Fogászati kedvezmények

A teljes munkaidős alkalmazottak választhatnak a PPO Fogorvosi Terv és egy előre fizetett terv között.

Az előre fizetett tervek alacsonyabb díjakkal rendelkeznek, költési plafon nélkül, míg a PPO-k szélesebb hozzáférést biztosítanak fogorvosi szakemberekhez.

Profit Sharing and 401K terv

90 nap után csatlakozhatsz a Profit Sharing/401K tervhez, évente fizetésed arányában hozzájárulva a hosszú távú pénzügyi stabilitáshoz.

Életbiztosítás

Az összes áruházi alkalmazott baleseti halálbiztosítást (AD&D) kap. Teljes munkaidőben dolgozó alkalmazottak ingyenes alap életbiztosítást is kapnak, és vásárolhatnak további életbiztosítást.

Fizetett szabadság

Fizetett szabadság jár szabadságokra, betegségre, esküdti meghallgatásra, gyászra és szabadságokra.

További Egyesült Államokbeli Munkavállalói Juttatások

A teljes munkaidős Egyesült Államokbeli munkavállalók rövid távú rokkantsági biztosítást kapnak, hosszú távú fedezetet kapnak a nem bolti órás munkavállalók számára. Az Employee Assistance Program ingyenes tanácsadást kínál személyes problémákra. 

A 7-Eleven támogatást nyújt a fogadásra akár 2 000 dollárig visszatérítéssel, valamint vállalati kedvezményeket kínál utazáshoz, étkezáshoz és más megtakarítási lehetőségekhez a 7-Eleven Benefit Hub-on keresztül.

Összefoglalás

A 7-Eleven-hez való jelentkezés egyszerű és jutalmas. Mint Amerika legnagyobb kényelmi boltláncánál, széleskörű juttatásokat és egy strukturált felvételi folyamatot kínálnak.

Kövesd az ajánlott lépéseket a zökkenőmentes jelentkezés érdekében. A 7-Eleven-nél való munkavégzés lehetőséget biztosít dinamikus, ügyfélközpontú környezetben való munkára versenyképes fizetéssel és juttatásokkal.

Maradj pozitív, készülj fel jól, és így garantált a siker a 7-Eleven csapatához való csatlakozásban.