Βήμα προς βήμα: Πώς να υποβάλετε αίτηση για καριέρα στα 7-Eleven online

Η αίτηση για μια θέση εργασίας στο 7-Eleven είναι πλέον πιο λεπτομερής. Ως η μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων ευκολίας στην Αμερική, με πάνω από 11.500 καταστήματα σε 40 πολιτείες, το 7-Eleven διαθέτει έναν λεπτομερή διαδικασία πρόσληψης.

Πρέπει να υποβάλετε αίτηση online. Αυτός ο οδηγός σας παρέχει τα βήματα και τα πλεονεκτήματα της εργασίας στο 7-Eleven. Εδώ είναι ό,τι πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με τη διαδικασία και τις ευκαιρίες.

ADVERTISEMENT

Ιστορία του 7-Eleven

Το 7-Eleven ξεκίνησε το 1927. Ο George Washington Lee το ίδρυσε στο Ντάλας του Τέξας. Ο Lee άρχισε πωλώντας σάντουιτς από ένα καρότσι σε ένα τοπικό γκαράζ.

Σήμερα, το 7-Eleven προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων, όπως καφέ, σνακ, μπύρα και κρασί. Έχουν επίσης ξεκινήσει το GoPayment, ένα σύστημα κινητών πληρωμών για έξυπνες συσκευές.

Στην Ιαπωνία, το 7-Eleven προσφέρει και υπηρεσίες παράδοσης. Έχει μετατραπεί από ένα μικρό βενζινάδικο σε μία μεγάλη εταιρεία στις ΗΠΑ.

ADVERTISEMENT

Αποστολή

Το 7-Eleven είναι έτοιμο να γίνει η κορυφαία παγκόσμια αλυσίδα καταστημάτων ευκολίας, παρέχοντας μια εύκολη, αποτελεσματική και προσβάσιμη εμπειρία αγορών για τις καθημερινές ανάγκες.

Πώς είναι να εργάζεστε στα 7-Eleven;

Η εργασία στα 7-Eleven σας τοποθετεί στην καρδιά του λιανικού εμπορίου. Ως υπάλληλος καταστήματος, εξυπηρετείτε απευθείας τους πελάτες και προσφέρετε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων και υπηρεσιών.

Πωλείτε καθημερινά αντικείμενα όπως καφέ, σάντουιτς, σνακ, εφημερίδες, περιοδικά και λαχεία. Επίσης, χειρίζεστε ασύρματες συναλλαγές, απλοποιώντας τις πληρωμές των πελατών.

ADVERTISEMENT

Η δουλειά προσφέρει θέσεις εργασίας μερικής απασχόλησης και πλήρους απασχόλησης. Οι υπάλληλοι πλήρους απασχόλησης συνήθως κερδίζουν περισσότερο. Το περιβάλλον είναι δυναμικό και εστιασμένο στον πελάτη, απαιτώντας προσαρμοστικότητα και δεξιότητες εξυπηρέτησης.

Το Περιβάλλον Εργασίας και τα Προνόμια στις Θέσεις Εργασίας στο Seven Eleven

Το περιβάλλον εργασίας στο 7-Eleven εξαρτάται από την τοποθεσία. Συνήθως προσλαμβάνουν ντόπιους για την ευκολία. Αν μένετε μακριά, σκεφτείτε τα έξοδα μετακίνησης και τις εργασιακές ευκαιρίες στη γύρω περιοχή.

Η συμμετοχή στις αγγελίες εργασίας του 7 Eleven σας προσφέρει:

 • Ανταγωνιστικό μισθό
 • Δωρεάν καθημερινά γεύματα
 • Ασφάλεια υγείας
 • Πρόγραμμα 401(k)
 • Ευκαιρίες πληρωμής υπερωρίας

Τα προνόμια μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία.

Τι προσφέρει η 7-Eleven

Η 7-Eleven ξεχωρίζει προσφέροντας αξία μέσω κύριων στρατηγικών:

 • Ευκολία – Η 7-Eleven προσφέρει μια γρήγορη, εύκολη εμπειρία αγορών. Τα καταστήματα έχουν ποικιλία ζεστών σνακ και ποτών. Βασικές υπηρεσίες όπως ανάληψη μετρητών είναι επίσης διαθέσιμες. Οι τοποθεσίες βρίσκονται τόσο σε εμπορικές όσο και σε κατοικημένες περιοχές.
 • Εξυπηρέτηση Πελατών – Το προσωπικό της 7-Eleven παρέχει χρήσιμη, προσωπική βοήθεια. Αυτό εξασφαλίζει ένα αποτελεσματικό περιβάλλον αγορών.
 • Προσβασιμότητα και Επικοινωνία – Η 7-Eleven διαθέτει ένα μεγάλο δίκτυο καταστημάτων σε 17 χώρες. Αυτή η εκτεταμένη επικοινωνία κρατά το brand παρόν σε μεγάλες πόλεις παγκοσμίως.
 • Φήμη Μάρκας – Η 7-Eleven είναι ένα αναγνωρίσιμο όνομα στον κλάδο του καταστήματος ευκολιών. Γνωστή για την ποιότητα και την καινοτομία, η μάρκα έχει μια μακρά ιστορία στην ικανοποίηση των αναγκών των πελατών.

Πώς να Κάνετε Αίτηση Online στα 7-Eleven

Για να κάνετε αίτηση online στις ευκαιρίες εργασίας των 7 Eleven, ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

 1. Έρευνα στα 7-Eleven: Μάθετε για την εταιρεία. Αυτό σας βοηθά να προσαρμόσετε το βιογραφικό σας και τις απαντήσεις στη συνέντευξη.
 2. Προετοιμασία της Αίτησής Σας: Γράψτε ένα σαφές επιστολάκι συνόδου και παρουσιάστε καλά τις δεξιότητές και την εμπειρία σας.
 3. Πρακτική στις Συνεντεύξεις: Προβλέψτε ερωτήσεις και εξασκηθείτε στις απαντήσεις για να αυξήσετε την αυτοπεποίθηση.
 4. Ντυθείτε Επαγγελματικά: Φορέστε επίσημα ρούχα για να κάνετε καλή εντύπωση.
 5. Έχετε Ένα Αντίγραφο Ασφαλείας: Οι συνεντεύξεις μπορεί να πάρουν χρόνο. Να είστε προετοιμασμένοι για πολλές συνεδρίες.
 6. Ακολουθήστε-up: Στείλτε ένα σημείωμα ευχαριστίας μετά τη συνέντευξη. Αποδεικνύει ευγνωμοσύνη και σας κρατάει μνημονευτικό.
 7. Δώστε Ανατροφοδότηση: Προτείνετε βελτιώσεις στη διαδικασία συνέντευξης αν χρειαστεί.
 8. Να Είστε Επίμονοι: Κάντε νέα αίτηση αν δεν επιλεγείτε. Δείχνει την αφοσίωσή σας.
 9. Κρατήστε Σημειώσεις: Γράψτε τα βασικά σημεία και τις ερωτήσεις κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.
 10. Να Είστε Θετικοί: Διατηρήστε αυτοπεποίθηση και χαμόγελο.

Αυτά τα βήματα θα σας βοηθήσουν να πετύχετε στη διαδικασία πρόσληψης θέσεων εργασίας των 7 Eleven.

Η Διαδικτυακή Διαδικασία

Τώρα, ας περάσουμε στο πώς μπορείτε να υποβάλετε αίτηση online:

 1. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα στα Επαγγελματικά Προσόντα του 7-Eleven. Πηγαίνετε στην ιστοσελίδα επαγγελματικών προσόντων του 7-Eleven. Αναζητήστε τις διαθέσιμες θέσεις.
 2. Δημιουργήστε Έναν Λογαριασμό. Κάντε εγγραφή για έναν λογαριασμό στην ιστοσελίδα επαγγελματικών προσόντων. Αυτός ο λογαριασμός σας επιτρέπει να αποθηκεύετε την πρόοδό σας και να λαμβάνετε ενημερώσεις.
 3. Συμπληρώστε την Διαδικτυακή Αίτηση. Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα διαδικτυακής αίτησης και περιλάβετε τα προσωπικά σας στοιχεία, το εργασιακό σας ιστορικό και τις αναφορές σας.
 4. Ανεβάστε το Βιογραφικό Σας και την Συνοδευτική Σας Επιστολή. Συνδέστε ένα καλά σχεδιασμένο βιογραφικό και μια σαφή συνοδευτική επιστολή. Επισημάντε τις δεξιότητές και την εμπειρία σας που είναι σχετικές με τη θέση.
 5. Υποβάλετε τη Σαν Αίτηση. Ελέγξτε την αίτησή σας για την ακρίβεια. Υποβάλετέ την όταν είστε ικανοποιημένοι.

Πρόσθετες Συμβουλές:

 • Ερευνήστε το 7-Eleven: Κατανοήστε την εταιρεία για να προσαρμόσετε το βιογραφικό σας και τις απαντήσεις στις συνεντεύξεις σας.
 • Προετοιμαστείτε για Συνεντεύξεις: Εξασκηθείτε να απαντήσετε σε συνήθεις ερωτήσεις και ντυθείτε επαγγελματικά.
 • Ακολουθήστε: Στείλτε ένα σημείωμα ευχαριστίας μετά τις συνεντεύξεις για να εκφράσετε την εκτίμησή σας.
 • Να Είστε Επιμελείς: Κάντε νέα αίτηση αν δεν επιλεγείτε για να δείξετε αφοσίωση.

Αυτά τα βήματα θα σας βοηθήσουν να πλοηγηθείτε επιτυχώς στη διαδικασία αίτησης στο 7-Eleven.

Επισκόπηση Επιδομάτων Υπαλλήλων

Η 7-Eleven προσαρμόζει τα επιδόματα στον τύπο απασχόλησής σας. 

Οι υπάλληλοι της εταιρίας λαμβάνουν κανονισμένα επιδόματα, ενώ οι υπάλληλοι των franchises ακολουθούν τα σχέδια του εργοδότη τους. Τα επιδόματα διαφέρουν, οπότε ρωτήστε απευθείας την τοποθεσία σας.

Ιατρικά Οφέλη

Οι πλήρους απασχολούμενοι πληρούν τις προϋποθέσεις για ένα υψηλό αυτοχρηματοδοτούμενο σχέδιο υγείας ή λογαριασμό Αποταμίευσης Υγείας μέσω της Blue Cross Blue Shield, το οποίο καλύπτει τις συμμετοχές επισκέψεων στον γιατρό.

Μπορείτε να προσθέσετε κάλυψη φαρμάκων κατόπιν συνταγής και ένα σχέδιο όρασης.

Οφέλη Οδοντιατρικής Φροντίδας

Οι πλήρως απασχολούμενοι εργαζόμενοι επιλέγουν μεταξύ ενός Σχεδίου Οδοντικής Φροντίδας PPO ή ενός προπληρωμένου σχεδίου. 

Τα προπληρωμένα σχέδια έχουν χαμηλότερες ασφάλειες με χωρίς όριο δαπανών, ενώ τα PPO προσφέρουν ευρύτερη πρόσβαση σε επαγγελματίες οδοντιάτρους.

Κοινοπραξία Κέρδους και Σχέδιο 401Κ

Μετά από 90 ημέρες, μπορείτε να ενταχθείτε στο Σχέδιο Κοινοπραξίας Κέρδους/401Κ, συνεισφέροντας ετησίως με βάση τον μισθό σας προκειμένου να υποστηρίξετε τη μακροχρόνια οικονομική σταθερότητα.

Ασφάλεια Ζωής

Όλοι οι υπάλληλοι του καταστήματος λαμβάνουν ασφάλιση θανάτου λόγω ατυχήματος (AD&D). Οι πλήρους απασχόλησης υπάλληλοι λαμβάνουν επίσης Βασική Ασφάλεια Ορισμένης Διάρκειας Ζωής χωρίς κόστος και μπορούν να αγοράσουν επιπρόσθετη Ασφάλεια Ορισμένης Διάρκειας Ζωής.

Αποδοχή Αμείβουσας Άδειας

Λαμβάνετε πληρωμένες αποδοχές για αργίες, ασθένεια, καθήκοντα ενόρκων, θρήνο και διακοπές.

Επιπλέον Οφέλη Υπαλλήλων στις ΗΠΑ

Οι υπάλληλοι με πλήρη απασχόληση στις ΗΠΑ λαμβάνουν ασφάλιση σύντομης διάρκειας αναπηρίας, με κάλυψη μακροπρόθεσμης διάρκειας για τους αμειβόμενους κατά ώρα υπαλλήλους εκτός καταστήματος. Το Πρόγραμμα Υποστήριξης Υπαλλήλων προσφέρει δωρεάν συμβουλευτική για προσωπικά θέματα. 

Η 7-Eleven υποστηρίζει την υιοθεσία με έως και $2,000 επιστροφή και προσφέρει εταιρικές εκπτώσεις για ταξίδια, γεύματα και άλλες εξοικονομήσεις μέσω του 7-Eleven Benefit Hub.

Συμπεράσματα

Η αίτηση στην 7-Eleven είναι απλή και επαρκώς ανταμειβόμενη. Ως η μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων συνεργασίας στην Αμερική, προσφέρουν πλήρη πακέτα επιδόματων και διαδικασία πρόσληψης με δομημένο τρόπο.

Ακολουθήστε τα στοιχεία που περιγράφονται για μια ομαλή αίτηση. Η εργασία στην 7-Eleven παρέχει ευκαιρίες σε ένα δυναμικό περιβάλλον εστίασης στον πελάτη, με ανταγωνιστικό μισθό και παροχές.

Μείνετε θετικοί, προετοιμαστείτε καλά και θα είστε έτοιμοι για επιτυχή ένταξη στην ομάδα της 7-Eleven.