Steg-för-steg: Hur man ansöker om 7-Eleven karriärer online

Att söka jobb på 7-Eleven är nu mer detaljerat. Som den största bekvämlighetsbutikskedjan i Amerika, med över 11 500 platser i 40 stater, har 7-Eleven en noggrann anställningsprocess.

Du behöver ansöka online. Denna guide ger dig stegen och fördelarna med att arbeta på 7-Eleven. Här är vad du behöver veta om processen och möjligheterna.

ADVERTISEMENT

7-Eleven: Kort historik

7-Eleven startade år 1927. George Washington Lee grundade det i Dallas, Texas. Lee började med att sälja smörgåsar från en matvagn vid en lokal bilverkstad.

I dag erbjuder 7-Eleven ett brett utbud av produkter, som kaffe, snacks, öl och vin. De har också lanserat GoPayment, ett mobilt betalningssystem för smarta enheter.

I Japan inkluderar 7-Eleven leveranstjänster. Det har vuxit från en liten bensinstation till ett stort företag i USA.

ADVERTISEMENT

Uppdrag

7-Eleven är inställd på att bli den ledande globala bekvämlighetsbutikskedjan, vilket erbjuder en enkel, effektiv och tillgänglig shoppingupplevelse för dagliga behov.

Hur är det att arbeta på 7-Eleven?

Att arbeta på 7-Eleven placerar dig i hjärtat av detaljhandeln. Som butiksbiträde betjänar du kunder direkt och erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster.

Du säljer vardagsvaror som kaffe, smörgåsar, snacks, tidningar, magasin och lotterilotter. Du hanterar också kontantlösa transaktioner, vilket förenklar kundernas betalningar.

ADVERTISEMENT

Jobbet erbjuder både deltids- och heltidspositioner. Heltidsanställda tjänar vanligtvis mer. Miljön är dynamisk och kundfokuserad, vilket kräver anpassningsförmåga och serviceinriktade färdigheter.

Arbetsmiljön och Förmåner på 7-Eleven Jobb

Arbetsmiljön på 7-Eleven varierar beroende på platsen. De anställer vanligtvis lokalbefolkningen av bekvämlighetsskäl. Om du bor långt bort, överväg resekostnader och jobbmöjligheter nära dig.

Att ansluta sig till 7-Eleven jobb ger dig:

 • Konkurrenskraftig lön
 • Gratis dagliga måltider
 • Hälsoförsäkring
 • 401(k)-plan
 • Möjligheter till övertidsersättning

Förmånerna kan variera beroende på plats.

7-Eleven’s Värdeförslag

7-Eleven utmärker sig genom att leverera värde genom centrala strategier:

 • Praktiskhet – 7-Eleven erbjuder en snabb och enkel shoppingupplevelse. Butikerna har ett varierat utbud av varma snacks och drycker. Viktiga tjänster som kontantuttag finns också tillgängliga. Placeringarna finns både i kommersiella och bostadsområden.
 • Kundservice – 7-Elevens personal erbjuder hjälpsamt och personlig assistans. Detta säkerställer en effektiv shoppingmiljö.
 • Tillgänglighet och Räckvidd – 7-Eleven har ett stort nätverk av butiker i 17 länder. Denna omfattande räckvidd håller varumärket närvarande i världens största städer.
 • Varumärkesrykte – 7-Eleven är ett erkänt namn inom convenience-branschen. Känt för kvalitet och innovation har varumärket en lång historia av att tillgodose kundens behov.

Hur ansöker du online på 7-Eleven

För att ansöka online på 7 Eleven Jobbmöjligheter, följ dessa steg:

 1. Forska om 7-Eleven: Lär dig om företaget. Det hjälper dig att anpassa ditt CV och svara på intervjufrågor på ett bättre sätt.
 2. Förbered din ansökan: Skriv ett tydligt personligt brev och presentera dina färdigheter och erfarenheter på ett bra sätt.
 3. Öva på intervjuer: Förutse frågor och öva på svar för att öka självförtroendet.
 4. Klä dig professionellt: Ha på dig formella kläder för att göra ett bra intryck.
 5. Ha en reservplan: Intervjuer kan ta tid. Var beredd på flera möten.
 6. Följ upp: Skicka ett tackbrev efter intervjun. Det visar tacksamhet och gör att du blir ihågkommen.
 7. Erbjud feedback: Föreslå förbättringar till intervju-processen om det behövs.
 8. Var uthållig: Ansök igen om du inte blir vald. Det visar din dedikation.
 9. Ta anteckningar: Skriv ner nyckelpunkter och frågor under intervjun.
 10. Behåll en positiv inställning: Ha en självsäker attityd och le.

Dessa steg kommer att hjälpa dig att lyckas i rekryteringsprocessen för 7 Eleven-jobbpositioner.

Den Online Processen

Nu ska vi gå vidare till hur du kan ansöka online:

 1. Besök 7-Eleven Careers webbplatsen. Gå till 7-Eleven careers webbplats. Bläddra bland tillgängliga positioner.
 2. Skapa ett konto. Registrera ett konto på careers webbplatsen. Detta låter dig spara din framsteg och ta emot uppdateringar.
 3. Slutför Online-ansökan. Vänligen fyll i online-ansökningsformuläret och inkludera din personliga information, arbetshistorik och referenser.
 4. Ladda upp din CV och personligt brev. Bifoga en välarbetad CV samt ett tydligt personligt brev. Framhäv dina färdigheter och erfarenheter som är relevanta för jobbet.
 5. Skicka in din ansökan. Granska din ansökan för noggrannhet. Skicka in den när du är nöjd.

Ytterligare tips:

 • Forska om 7-Eleven: Förstå företaget för att anpassa din CV och intervju svar.
 • Förbered dig för intervjuer: Öva på att svara på vanliga frågor och klä dig professionellt.
 • Uppföljning: Skicka ett tackbrev efter intervjuer för att visa uppskattning.
 • Var uthållig: Ansök igen om du inte blir vald för att visa engagemang.

Dessa steg kommer att hjälpa dig att navigera 7-Eleven ansökningsprocessen framgångsrikt.

Översikt av Anställningsförmåner

7-Eleven anpassar förmåner efter din anställningstyp. 

Företagsanställda får standardiserade förmåner, medan franchisetagare följer sina arbetsgivares planer. Förmånerna varierar, så fråga direkt på din plats.

Medicinska Förmåner

Heltidsanställda kvalificerar sig för en hög självrisk sjukförsäkring eller Health Savings Account genom Blue Cross Blue Shield, vilket täcker doktorsbesökskostnader. 

Du kan lägga till receptbeläggningsförsäkring och en synförsäkring.

Tandvårdsförmåner

Heltidsanställda väljer mellan en PPO-tandvårdsplan eller en förbetaldförsäkringsplan. 

Förbetaldförsäkringsplanerna har lägre premier utan en utgiftstak, medan PPO-planer erbjuder bredare tillgång till tandvårdsprofessionella.

Vinstutdelning och 401K-plan

Efter 90 dagar kan du gå med i den Vinstutdelnings-/401K-planen och årligen bidra baserat på din lön för att stödja långsiktig ekonomisk stabilitet.

Livförsäkring

Alla butiksanställda får olycksfallsdödsförsäkring (AD&D). Heltidsanställda får också grundläggande livförsäkring utan kostnad och har möjlighet att köpa tilläggsförsäkring.

Betald ledighet

Du har betald ledighet för helgdagar, sjukdom, rättegångsuppdrag, sorg och semestrar.

Ytterligare förmåner för anställda i USA

Heltidsanställda i USA får försäkring för korttidsinvaliditet, med långsiktig täckning för icke-butikstimmearbetare. Medarbetarstödsprogrammet erbjuder gratis rådgivning för personliga frågor. 

7-Eleven stöder adoption med upp till $2,000 i återbetalning och erbjuder företagsrabatter på resor, mat och andra besparingar genom 7-Eleven Benefit Hub.

Avslutning

Att ansöka till 7-Eleven är enkelt och givande. Som Amerikas största närbutikskedja erbjuder de omfattande förmåner och en strukturerad anställningsprocess. 

Följ de angivna stegen för en smidig ansökan. Att arbeta på 7-Eleven ger möjligheter i en dynamisk och kundfokuserad miljö med konkurrenskraftig lön och förmåner. 

Ha en positiv inställning, förbered dig väl, så är du redo för framgång med att gå med i 7-Eleven-teamet.