Obțineți un telefon gratuit prin programul de cupoane de alimente: Aflați pașii pe care trebuie să-i urmați

În zilele noastre, cu toată lumea având probleme financiare, există programe guvernamentale care te pot ajuta să te ridici din nou pe picioare. Unul dintre acestea este programul de cupoane de alimente din SUA, care le permite familiilor cu venit minim să supraviețuiască.

Programul de cupoane de alimente le oferă persoanelor și familiilor calificate mijloacele necesare pentru a-și acoperi nevoile de bază cum ar fi alimentele și comunicarea, inclusiv un telefon mobil. Da, poți achiziționa un telefon nou gratuit folosind programul de cupoane de alimente.

ADVERTISEMENT

Dacă ești interesat să afli despre ce este vorba și cum poți obține un telefon gratuit cu programul de cupoane de alimente, citește articolul complet mai jos pentru a afla mai multe.

Obțineți un telefon gratuit prin programul de cupoane de alimente: Aflați pașii pe care trebuie să-i urmați
Sursa imaginii: LinkedIn

Beneficiile Programului de Mărci Alimentare

Înainte de a discuta despre obținerea unui telefon gratuit prin programul de mărci alimentare, despre ce este acest program?

Obțineți un telefon gratuit prin programul de cupoane de alimente: Aflați pașii pe care trebuie să-i urmați
Sursa Imaginii: WIRED

Programul de mărci alimentare este un program guvernamental al SUA care ajută gospodăriile cu venituri mici, oferindu-le fonduri prin mărci alimentare și acum prin carduri de debit.

ADVERTISEMENT

Aceste mărci alimentare și carduri de debit sau carduri EBT pot fi folosite pentru a achiziționa alimente în multe magazine alimentare din țară.

Sunt încă atât de multe lucruri pe care le puteți face cu ajutorul programului de mărci alimentare.

Reducerea Insecurității Alimentare

Unul dintre obiectivele principale ale programului de cupoane alimentare este de a reduce insecuritatea alimentară în țară.

ADVERTISEMENT

Când aplicați pentru program, capacitatea financiară va fi analizată. Odată aprobat, veți primi fonduri pentru a vă ajuta să vă întindeți bugetul dumneavoastră și al familiei dumneavoastră, permițându-vă în același timp să vă permiteți opțiuni alimentare mai sănătoase.

Susțineți Economia Locală

Prin permiterea oamenilor să-și permită să cumpere mâncare și multe alte produse, programul de cupoane de alimente ajută la menținerea economiei locale puternice.

Mulți beneficiari fac cumpărături folosind cardurile lor EBT și cupoanele de alimente în magazinele locale care alimentează economia locală.

Programul vă oferă fonduri pentru a cumpăra alimente și alte produse la piețele de la fermieri și la multe alte magazine și localuri.

Calificare pentru alte programe de asistență

Devenind beneficiar al programului de cupoane alimentare, veți fi, de asemenea, calificat pentru multe alte programe de asistență guvernamentală. Acestea includ servicii telefonice gratuite și o conexiune la internet.

Aceste programe de asistență vă permit să vă reveniți pe picioare oferindu-vă resursele de care aveți nevoie pentru a găsi un loc de muncă sau a avea un venit pentru trai.

Nevoile pentru a primi un telefon gratuit cu timbre alimentare

Dacă știi cum să aplici pentru programul de timbre alimentare, poți primi un telefon gratuit.

Obțineți un telefon gratuit prin programul de cupoane de alimente: Aflați pașii pe care trebuie să-i urmați
Sursa imaginii: Consiliul Național de Îmbătrânire

Pentru a primi telefonul gratuit, trebuie să fii eligibil mai întâi pentru programul de timbre alimentare sau pentru unul dintre multele alte programe de asistență guvernamentală.

Verifică cerințele pentru a aplica pentru aceste programe și a-ți primi telefonul gratuit.

Înscrieți-vă la SNAP

SNAP sau Programul de Asistență Nutrițională Suplimentară este noua denumire pentru programul de cupoane alimentare. Acest program de asistență guvernamentală oferă alimente și asistență financiară candidaților eligibili.

Puteți deveni un candidat eligibil dacă aveți un venit sub 135% din Ghidurile privind Sărăcia Federală.

De ce ar trebui să obții un telefon gratuit

În zilele noastre, un telefon mobil este unul dintre cele mai importante gadgeturi electronice. Acest dispozitiv îți permite să faci apeluri sau să trimiți mesaje.

De asemenea, îți oferă posibilitatea de a te conecta la internet pentru a găsi locuri de muncă online, astfel încât să poți începe să câștigi bani și să te pui din nou pe picioare. Un telefon este crucial pentru gestionarea programărilor și a orarelor tale pentru interviuri atunci când ieși și aplici pentru locuri de muncă.

Este, de asemenea, folosit pentru a-ți menține legătura cu cercul tău social și pentru a te notifica prin intermediul programului de asistență guvernamentală.

Pași în Aplicarea pentru Programul de Bonuri de Mâncare și Obținerea unui Telefon Gratuit

Dacă doriți să obțineți un telefon gratuit prin programul de bonuri de mâncare, trebuie să urmați anumite pași cu precizie.

Obțineți un telefon gratuit prin programul de cupoane de alimente: Aflați pașii pe care trebuie să-i urmați
Sursa Imaginii: Marca

Acești pași ar putea părea puțin complicați la început, dar odată ce îi urmați, cu siguranță veți obține telefonul gratuit într-un timp scurt.

Pasul 1

Aplicați pentru programul de tichete de alimente sau SNAP. Acesta va fi primul pas pentru obținerea telefonului dvs. gratuit.

Mai întâi, asigurați-vă că îndepliniți condițiile pentru beneficiile SNAP. Odată ce vi s-a acordat cardul EBT, puteți trece la următorul pas.

Etapa 2

Documentați-vă și verificați toți furnizorii de servicii de telefonie mobilă din zona dvs. În SUA, mai mulți furnizori de servicii oferă telefoane gratuite atunci când vă înscrieți într-un alt program numit programul Lifeline.

Programul Lifeline funcționează în colaborare cu programul de Cupoane Alimentare, astfel încât să puteți beneficia în totalitate de un telefon gratuit și servicii.

Etapa 3

Verificați eligibilitatea dvs. atât pentru beneficiile SNAP, cât și pentru programul Lifeline. Sunați-vă asistentul social și verificați dacă îndepliniți condițiile pentru ambele programe înainte de a solicita.

După ce ați fost verificați, continuați să aplicați pentru programul Lifeline prin furnizorul de servicii selectat.

Etapa 4

Puteți aplica online, telefonic sau personal. Furnizați documentele necesare pentru a dovedi că sunteți într-adevăr calificat pentru program și pentru telefonul și serviciul gratuit.

Aceste documente includ cardul SNAP, documentele de venit și multe altele. Trimiteți aplicația dvs. și așteptați apelul lor după revizuire.

Etapa 5

Va dura ceva timp până când te vor contacta din nou cu veștile bune. Dacă ești selectat, noul tău telefon ar trebui să fie trimis la adresa pe care ai folosit-o în timpul aplicației tale.

Ar trebui să primești noul telefon în următoarele zile, și îl poți începe să-l folosești pentru a rămâne conectat sau să te ajute în aplicațiile tale de lucru.

Concluzie

A avea un telefon gratuit reprezintă întotdeauna o parte importantă a lumii de azi, mai ales dacă dorești să te ridici pe picioare după o luptă financiară.

În fericirea noastră, guvernul SUA ne-a furnizat unele dintre cele mai bune programe de asistență, cum ar fi programul de cupoane alimentare, care ne ajută să ne permitem mâncarea de pe masă și un telefon gratuit pentru a rămâne conectați cu cei dragi.

Profită acum de acest program pentru a obține un telefon gratuit!