Ontvang een gratis telefoon via het Food Stamps Programma: Leer stap voor stap

Met iedereen die momenteel financieel worstelt, zijn er overheidsprogramma’s die u kunnen helpen weer op de been te komen. Een daarvan is het voedselbonnenprogramma in de VS, waarmee minimuminkomensgezinnen kunnen blijven functioneren.

Het voedselbonnenprogramma stelt gekwalificeerde personen en gezinnen in staat om basisbehoeften zoals voedsel en communicatie, inclusief een mobiele telefoon, te betalen. Ja, u kunt een nieuwe telefoon gratis kopen met behulp van het voedselbonnenprogramma.

ADVERTISEMENT

Als u geïnteresseerd bent om te ontdekken waar het allemaal om gaat en hoe u een gratis telefoon met het voedselbonnenprogramma kunt krijgen, bekijk dan het volledige artikel hieronder voor meer informatie.

Ontvang een gratis telefoon via het Food Stamps Programma: Leer stap voor stap
Image Source: LinkedIn

Voordelen van het Food Stamps-programma

Voordat we ingaan op het verkrijgen van een gratis telefoon via het Food Stamps-programma, waar gaat het programma eigenlijk over?

Ontvang een gratis telefoon via het Food Stamps Programma: Leer stap voor stap
Image Source: WIRED

Het Food Stamps-programma is een Amerikaans overheidsprogramma dat huishoudens met een laag inkomen helpt door hen te voorzien van fondsen via voedselbonnen en nu ook via betaalkaarten.

ADVERTISEMENT

Deze voedselbonnen en betaalkaarten of EBT-kaarten kunnen worden gebruikt om voedsel te kopen in veel supermarkten in het hele land.

Er zijn nog steeds zoveel dingen die je kunt doen met behulp van het Food Stamps-programma.

Het verminderen van Voedselonzekerheid

Een van de belangrijkste doelen van het voedselbonnenprogramma is het verminderen van voedselonzekerheid in het land.

ADVERTISEMENT

Als je je aanmeldt voor het programma, wordt je financiële draagkracht beoordeeld. Eenmaal goedgekeurd, ontvang je fondsen om jezelf en je gezin te helpen met het uitrekken van je budget en tegelijkertijd gezondere voedselopties te kunnen betalen.

Ondersteun de lokale economie

Door mensen in staat te stellen voedsel en vele andere items te kopen, helpt het programma voor voedselbonnen de lokale economie te versterken.

Veel ontvangers winkelen vaak met hun EBT-kaarten en voedselbonnen in lokale winkels, wat de lokale economie stimuleert.

Het programma geeft je middelen om voedsel en andere items te kopen op boerenmarkten en bij vele andere handelaren en bedrijven.

Kwalificatie voor Andere Hulpprogramma’s

Als begunstigde van het voedselbonnenprogramma kom je ook in aanmerking voor vele andere door de overheid geboden hulpprogramma’s. Dit omvat gratis telefoondiensten en een internetverbinding.

Deze hulpprogramma’s helpen je weer op de been door je de middelen te geven die je nodig hebt om een baan te vinden of een inkomen te genereren.

Vereisten om een gratis telefoon te krijgen met voedselbonnen

Als je weet hoe je je kunt aanmelden voor het voedselbonnenprogramma, kun je een gratis telefoon krijgen.

Ontvang een gratis telefoon via het Food Stamps Programma: Leer stap voor stap
Beeldbron: National Council on Aging

Om je gratis telefoon te ontvangen, moet je eerst in aanmerking komen voor het voedselbonnenprogramma of een van de vele andere overheidsbijstandprogramma’s.

Bekijk de vereisten om je aan te melden voor deze programma’s en krijg je gratis telefoon.

Schrijf je in voor SNAP

SNAP of Supplemental Nutrition Assistance Program is de nieuwe benaming voor het voedselbonnenprogramma. Dit overheidssteunprogramma biedt voedsel- en financiële ondersteuning aan in aanmerking komende kandidaten.

Je kunt een in aanmerking komende kandidaat worden als je inkomen lager is dan 135% van de Federale Armoederichtlijnen.

Waarom je een gratis telefoon zou moeten krijgen

Tegenwoordig is een mobiele telefoon een van de belangrijkste elektronische gadgets. Met het apparaat kun je bellen of berichten versturen.

Het stelt je ook in staat om verbinding te maken met het internet om online banen te vinden, zodat je inkomen kunt gaan verdienen en weer op eigen benen kunt staan. Een telefoon is essentieel voor het beheren van je afspraken en schema’s voor sollicitatiegesprekken wanneer je eropuit gaat om te solliciteren.

Het wordt ook gebruikt om contact te onderhouden binnen je sociale kring en om je op de hoogte te stellen van het overheidssteunprogramma.

Stappen bij het aanvragen van het Food Stamps-programma en het krijgen van een gratis telefoon

Als je een gratis telefoon wilt krijgen via het Food Stamps-programma, dien je nauwkeurig bepaalde stappen te volgen.

Ontvang een gratis telefoon via het Food Stamps Programma: Leer stap voor stap
Bron afbeelding: Marca

Deze stappen lijken misschien in het begin wat ingewikkeld, maar zodra je ze volgt, zul je zeker snel je gratis telefoon krijgen.

Stap 1

Vraag het voedselbonnenprogramma of SNAP aan. Dit is de eerste stap om je gratis telefoon te krijgen.

Zorg er eerst voor dat je in aanmerking komt voor de SNAP-voordelen. Zodra je je EBT-kaart hebt ontvangen, kun je doorgaan naar de volgende stap.

Stap 2

Onderzoek en bekijk alle mobiele telefoonproviders in jouw omgeving. In de VS bieden meerdere providers telefoons gratis aan wanneer je je aanmeldt voor een ander programma genaamd het Lifeline-programma.

Het Lifeline-programma werkt samen met het Food Stamps-programma, zodat je volledig geholpen kunt worden met een gratis telefoon en service.

Stap 3

Controleer uw in aanmerking komen voor zowel de SNAP-uitkeringen als het Lifeline-programma. Bel uw maatschappelijk werker en controleer of u in aanmerking komt voor beide programma’s voordat u zich aanmeldt.

Zodra u bent geverifieerd, ga verder met het aanvragen van het Lifeline-programma via uw geselecteerde dienstverlener.

Stap 4

Je kunt online, telefonisch of persoonlijk een aanvraag indienen. Lever de benodigde documentatie aan om te bewijzen dat je inderdaad in aanmerking komt voor het programma en de gratis telefoon en service.

Deze documenten omvatten je SNAP-kaart, inkomensdocumenten en nog veel meer. Dien je aanvraag in en wacht op hun telefoontje na de beoordeling.

Stap 5

Het zal even duren voordat ze opnieuw contact met je opnemen met het goede nieuws. Als je bent geselecteerd, wordt je nieuwe telefoon naar het adres gestuurd dat je hebt gebruikt bij het aanvragen.

Je zou je nieuwe telefoon binnen de komende dagen moeten ontvangen, en je kunt hem gebruiken om verbonden te blijven of om je te helpen met je werktoepassingen.

Conclusie

Een gratis telefoon hebben is altijd een belangrijk onderdeel van de wereld van vandaag, vooral als je weer op eigen benen wilt staan na financiële moeilijkheden.

Gelukkig heeft de Amerikaanse overheid ons voorzien van enkele van de beste ondersteuningsprogramma’s, zoals het voedselstempelprogramma, waarmee we voedsel op tafel kunnen betalen en een gratis telefoon kunnen hebben om in contact te blijven met onze dierbaren.

Maak nu gebruik van dit programma om een gratis telefoon te krijgen!