Ingyen telefonhoz juthat az Élelmiszersegély-programon keresztül: Ismerje meg lépésről lépésre

Most az emberek pénzügyi nehézségekkel küzdenek, ilyenkor azonban vannak olyan kormányzati programok, amelyek segíthetnek visszatalálni az útra. Az egyik ilyen a szociális támogatás program az Egyesült Államokban, amely lehetővé teszi az alacsony jövedelmű családoknak az életben maradást.

A szociális támogatás program lehetővé teszi a jogosult személyeknek és családoknak, hogy biztosítani tudják az alapvető szükségleteiket, például az élelmiszert és a kommunikációt, ideértve a mobiltelefont is. Igen, ingyen vásárolhatsz új telefont a szociális támogatás program segítségével.

ADVERTISEMENT

Ha érdekel, hogy miről is szól mindez, és hogyan kaphatsz ingyenes telefont a szociális támogatás programmal, olvasd el az alábbi teljes cikket a további információkért.

Ingyen telefonhoz juthat az Élelmiszersegély-programon keresztül: Ismerje meg lépésről lépésre
Kép forrása: LinkedIn

Élelmiszerjegyprogram előnyei

Mielőtt beszélnénk arról, hogy hogyan lehet ingyenes telefont szerezni az élelmiszerjegyprogramon keresztül, mi is ez a program pontosan?

Ingyen telefonhoz juthat az Élelmiszersegély-programon keresztül: Ismerje meg lépésről lépésre
Kép forrása: WIRED

Az élelmiszerjegyprogram egy olyan amerikai kormányzati program, amely segít az alacsony jövedelmű háztartásoknak, pénzügyi támogatást biztosítva nekik élelmiszerjegyek formájában és most már bankkártyák formájában is.

ADVERTISEMENT

Ezeket az élelmiszerjegyeket, bankkártyákat vagy EBT-kártyákat sok élelmiszerboltban fel lehet használni az ország számos területén.

Még mindig számos dolog végrehajtható az élelmiszerjegyprogram segítségével.

Élelmiszerbiztonság növelése

Az élelmiszerjegy program egyik fő célja az élelmiszerbiztonság növelése az országban.

ADVERTISEMENT

Amikor jelentkezel a programba, pénzügyi lehetőségeidet áttekintik. Ha jóváhagyják, támogatást kapsz, amely segít a te és családod költségvetését megnyújtani, miközben lehetővé teszi számodra, hogy egészségesebb élelmiszereket is megvásárolj.

Támogasd a helyi gazdaságot

Az élelmiszerjegyek programja lehetővé teszi az emberek számára, hogy megengedhessék maguknak az élelmiszerek és sok más termék megvásárlását, ezáltal hozzájárulva a helyi gazdaság megerősítéséhez.

Sok kedvezményezett gyakran az EBT kártyájával és élelmiszerjegyeivel vásárol a helyi üzletekben, amely támogatja a helyi gazdaságot.

A program lehetőséget ad arra, hogy élelmiszereket és más termékeket vásárolj a termelői piacokon és más kereskedőknél és szolgáltatóknál is.

Qualifikáció más támogatási programokhoz

Az élelmiszerjegy program kedvezményezettjévé válásával Ön számos más kormányzati támogatási programra is jogosult lesz. Ezek közé tartozik a ingyenes telefon szolgáltatások és internetkapcsolat.

Ezen támogatási programok segítségével talpra állhat, biztosítva Önnek azokat az erőforrásokat, amelyekre szüksége van vagy munkát találjon, vagy megélhetését biztosítsa.

Ajándék telefonigénylési követelmények élelmiszerjegyekkel

Ha tudod, hogyan kell jelentkezni az élelmiszerjegy-programba, akkor kaphatsz egy ingyenes telefont.

Ingyen telefonhoz juthat az Élelmiszersegély-programon keresztül: Ismerje meg lépésről lépésre
Forrás: National Council on Aging

Az ingyenes telefon igényléséhez először jogosultnak kell lennie az élelmiszerjegy-programra vagy az egyéb kormányzati segélyprogramok egyikére.

Ellenőrizze a követelményeket, hogy igényelje ezeket a programokat, és szerezze meg az ingyenes telefonját.

Jelentkezz a SNAP-ba

SNAP (Kiegészítő Táplálkozási Segélyprogram) az élelmiszerbélyeg program új megnevezése. Ez a kormányzati segélyprogram élelmiszer- és pénzsegélyt biztosít az arra jogosult jelentkezőknek.

Az alábbiak szerint lehet jogosult jelentkező, ha a jövedelme 135%-kal kevesebb a Szövetségi Szegénységi Irányelvek alapján.

Miért érdemes ingyenes telefont vásárolni?

Manapság a mobiltelefon az egyik legfontosabb elektronikai eszköz. A készülék lehetővé teszi, hogy telefonhívásokat kezdeményezz vagy üzeneteket küldj.

Ezenkívül lehetőséget nyújt az internetre kapcsolódásra, hogy online munkát találj, így kezdhetsz pénzt keresni és visszatalálhatsz a lábaidra. A telefon nélkülözhetetlen ahhoz, hogy kezeld találkozóidat és időpontjaidat az állásinterjúkhoz, amikor elindulsz munkát keresni.

Emellett segít fenntartani a kapcsolatot a társaságoddal és értesülj a kormány segélyprogramjairól.

Lépések a Szociális Segély és Ingyenes Telefon Programban Való Résztvételhez

Ha ingyenes telefont szeretnél kapni a szociális segély programon keresztül, akkor bizonyos lépéseket kell pontosan követned.

Ingyen telefonhoz juthat az Élelmiszersegély-programon keresztül: Ismerje meg lépésről lépésre
Képforrás: Marca

Ezek a lépések először kissé bonyolultnak tűnhetnek, de miután végrehajtod őket, biztosan rövid időn belül hozzájutsz az ingyenes telefonhoz.

1. lépés

Jelentkezzen az élelmiszerjegy-programra vagy az SNAP-ra. Ez lesz az első lépés a ingyenes telefon megszerzésében.

Első lépésként győződjön meg róla, hogy jogosult-e az SNAP-juttatásokra. Miután megkapta az EBT kártyáját, folytathatja a következő lépést.

2. lépés

Kutasson és tájékozódjon az összes mobiltelefon-szolgáltatóról a környékén. Az Amerikai Egyesült Államokban több szolgáltató kínál ingyenes telefonokat, ha más programra, a Lifeline programra iratkozik fel.

A Lifeline program együttműködik az Élelmiszerjegy-programmal, így teljes körű segítséget kaphat egy ingyenes telefonhoz és szolgáltatáshoz.

3. lépés

Ellenőrizze jogosultságát mind a SNAP-juttatások, mind a Lifeline-program tekintetében. Hívja fel a szociális munkását, és nézze meg, hogy jogosult-e mindkét programra, mielőtt jelentkezne.

Amint ellenőrzésre került, jelentkezzen a Lifeline-programra a kiválasztott szolgáltatójánál.

4. lépés

Online, telefonon vagy személyesen is jelentkezhetsz. Szükséges dokumentumokkal bizonyítsd, hogy valóban jogosult vagy a programra, valamint a ingyenes telefonra és szolgáltatásra.

Ezen dokumentumok közé tartozik az SNAP kártyád, jövedelemigazolások és még sok más. Küld el a jelentkezésedet, majd várd meg hívásukat az áttekintés után.

5. lépés

Egy kis időbe telhet, mire újra felkeresnek téged a jó hírrel. Amennyiben kiválasztanak, az új telefonodat a nezd meg címedre küldik majd, amit a jelentkezéskor adtál meg.

Az új telefont a következő néhány napon belül meg fogod kapni, és már használhatod is, hogy kapcsolatban maradj vagy segítsen a munkádhoz kapcsolódó alkalmazásokban.

Összefoglalás

Ma világában egy ingyenes telefon rendelkezése mindig fontos, különösen akkor, ha pénzügyi nehézségek után szeretnél talpra állni.

Szerencsére az Egyesült Államok kormánya néhány kiváló segélyprogrammal támogat, mint például az élelmiszerjegyprogram, amely segít nekünk kifizetni az ételt az asztalra és ingyenes telefont szerezni, hogy kapcsolatban maradhassunk szeretteinkkel.

Vegyél most igénybe ehhez a programhoz, hogy ingyenes telefont kapj!