Λάβετε ένα δωρεάν τηλέφωνο μέσω του προγράμματος για τα τρόφιμα: Μάθετε τα βήματα-βήμα

Με τη δυσχερή οικονομική κατάσταση που αντιμετωπίζουν όλοι σήμερα, υπάρχουν κυβερνητικά προγράμματα που μπορούν να βοηθήσουν να βγείτε πάλι στα πόδια σας. Ένα από αυτά είναι το πρόγραμμα τροφίμων Food Stamps στις ΗΠΑ, που επιτρέπει σε οικογένειες με ελάχιστα εισοδήματα να κρατηθούν επάνω από το νερό.

Το πρόγραμμα Food Stamps επιτρέπει σε προσόδιμα άτομα και οικογένειες να εξοικονομούν βασικές ανάγκες όπως τρόφιμα και επικοινωνία, συμπεριλαμβανομένου ενός κινητού τηλεφώνου. Ναι, μπορείτε να αγοράσετε ένα νέο τηλέφωνο δωρεάν χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα Food Stamps.

ADVERTISEMENT

Αν σας ενδιαφέρει να μάθετε τι πραγματικά είναι και πώς μπορείτε να αποκτήσετε ένα δωρεάν τηλέφωνο με το πρόγραμμα Food Stamps, ρίξτε μια ματιά στον πλήρη άρθρο παρακάτω για να μάθετε περισσότερα.

Λάβετε ένα δωρεάν τηλέφωνο μέσω του προγράμματος για τα τρόφιμα: Μάθετε τα βήματα-βήμα
Πηγή Εικόνας: LinkedIn

Τα οφέλη του προγράμματος των Food Stamps

Πριν συζητήσουμε για το πώς να αποκτήσετε ένα δωρεάν τηλέφωνο μέσω του προγράμματος των food stamps, τι είναι τελικά το πρόγραμμα αυτό;

Το πρόγραμμα των food stamps είναι ένα πρόγραμμα της κυβέρνησης των ΗΠΑ που βοηθά τις νοικοκυρικές χαμηλού εισοδήματος παρέχοντάς τους κεφάλαια μέσω food stamps και τώρα μέσω χρεωστικών καρτών.

ADVERTISEMENT

Αυτά τα food stamps, οι χρεωστικές κάρτες ή EBT κάρτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αγορά τροφίμων σε πολλά καταστήματα τροφίμων σε όλη τη χώρα.

Υπάρχουν ακόμα τόσα πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε με τη βοήθεια του προγράμματος των food stamps.

Μείωση της Ανασφάλειας στη Διατροφή

Ένας από τους κύριους στόχους του προγράμματος για τα τρόφιμα είναι η μείωση της ανασφάλειας στη διατροφή στη χώρα.

ADVERTISEMENT

Όταν υποβάλετε αίτηση για το πρόγραμμα, θα γίνει ανασκόπηση της οικονομικής σας ικανότητας. Μόλις εγκριθεί, θα λάβετε κεφάλαια για να βοηθήσετε να ευχερεύσετε τον δικό σας και τον προϋπολογισμό της οικογένειάς σας, επιτρέποντάς σας να αντέχετε σε πιο υγιεινές επιλογές τροφίμων.

Υποστηρίξτε τη Τοπική Οικονομία

Με το να επιτρέπετε στους ανθρώπους να μπορούν να αγοράζουν τρόφιμα και πολλά άλλα είδη, το πρόγραμμα κουπονιών τροφίμων βοηθάει να παραμείνει η τοπική οικονομία ισχυρή.

Πολλοί δικαιούχοι συχνά ψωνίζουν χρησιμοποιώντας τις κάρτες EBT και τους κουπόνια τροφίμων σε τοπικά καταστήματα, το οποίο ωθεί την τοπική οικονομία.

Το πρόγραμμα σας δίνει κεφάλαια για να αγοράσετε τρόφιμα και άλλα είδη σε χωριά και σε πολλά άλλα καταστήματα και επιχειρήσεις.

Προϋποθέσεις για άλλα προγράμματα βοήθειας

Η εγγραφή ως δικαιούχος του προγράμματος τροφοδοσίας επισιτιστικών κουπονιών σας επιτρέπει επίσης να συμμετέχετε σε πολλά άλλα προγράμματα κυβερνητικής βοήθειας. Αυτά περιλαμβάνουν δωρεάν υπηρεσίες τηλεφώνου και σύνδεση στο διαδίκτυο.

Αυτά τα προγράμματα βοήθειας σας επιτρέπουν να καταφέρετε να σηκωθείτε ξανά στα πόδια σας παρέχοντάς σας τους πόρους που χρειάζεστε είτε για να βρείτε δουλειά είτε για να εξασφαλίσετε ένα εισόδημα για τη ζωή σας.

Απαιτήσεις για να Λάβετε Δωρεάν Τηλέφωνο με Κουπόνια Τροφίμων

Εάν γνωρίζετε πως να υποβάλετε αίτηση για το πρόγραμμα κουπονιών τροφίμων, μπορείτε να λάβετε ένα δωρεάν τηλέφωνο.

Λάβετε ένα δωρεάν τηλέφωνο μέσω του προγράμματος για τα τρόφιμα: Μάθετε τα βήματα-βήμα
Πηγή Εικόνας: Εθνικό Συμβούλιο της Γήρανσης

Για να λάβετε το δωρεάν τηλέφωνο, πρέπει πρώτα να είστε δικαιούχοι του προγράμματος κουπονιών τροφίμων ή ενός από τα πολλά άλλα κυβερνητικά προγράμματα υποστήριξης.

Ελέγξτε τις απαιτήσεις για να υποβάλετε αίτηση για αυτά τα προγράμματα και να λάβετε το δωρεάν τηλέφωνό σας.

Εγγραφείτε στο SNAP

SNAP ή Πρόγραμμα Συμπληρωματικής Βοήθειας Διατροφής είναι η νέα ονομασία για το πρόγραμμα των κουπονιών τροφίμων. Αυτό το πρόγραμμα κυβερνητικής υποστήριξης παρέχει τρόφιμα και οικονομική υποστήριξη σε επιλέξιμους υποψηφίους.

Μπορείτε να γίνετε επιλέξιμος υποψήφιος εάν έχετε εισόδημα κάτω από το 135% των Οδηγιών της Ομοσπονδιακής Φτώχειας.

Γιατί Πρέπει να Αποκτήσετε Ένα Δωρεάν Κινητό Τηλέφωνο

Σήμερα, το κινητό τηλέφωνο αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά ηλεκτρονικά εφέδρα. Το συγκεκριμένο εργαλείο σας επιτρέπει να κάνετε τηλεφωνικές κλήσεις ή να στέλνετε μηνύματα.

Σας επιτρέπει επίσης να συνδεθείτε στο διαδίκτυο για να βρείτε εργασίες online, έτσι ώστε να ξεκινήσετε να κερδίζετε έσοδα και να επανέλθετε στα πόδια σας. Ένα τηλέφωνο είναι απαραίτητο για τον χειρισμό των ραντεβού και του προγράμματος συνεντεύξεων όταν βγαίνετε για να κάνετε αίτηση για δουλειές.

Χρησιμοποιείται επίσης για να διατηρήσετε τη σύνδεσή σας με το κοινωνικό δίκτυο σας και για να σας ειδοποιεί για προγράμματα βοήθειας της κυβέρνησης.

Βήματα για την Υποβολή Αίτησης για το Πρόγραμμα Κουπονιών Τροφίμων και Απόκτηση Δωρεάν Τηλεφώνου

Αν θέλετε να λάβετε ένα δωρεάν τηλέφωνο μέσω του προγράμματος κουπονιών τροφίμων, πρέπει να ακολουθήσετε ορισμένα συγκεκριμένα βήματα με ακρίβεια.

Λάβετε ένα δωρεάν τηλέφωνο μέσω του προγράμματος για τα τρόφιμα: Μάθετε τα βήματα-βήμα
Πηγή Εικόνας: Marca

Αυτά τα βήματα ενδέχεται να φαίνονται λίγο περίπλοκα αρχικά, αλλά μόλις τα ακολουθήσετε, σίγουρα θα λάβετε το δωρεάν σας τηλέφωνο σε ελάχιστο χρόνο.

Βήμα 1

Υποβάλετε αίτηση για το πρόγραμμα κουπονιών τροφίμων ή SNAP. Αυτό θα είναι το πρώτο βήμα για να αποκτήσετε το δωρεάν τηλέφωνο σας.

Πρώτα, βεβαιωθείτε ότι είστε επιλέξιμοι για τα προνόμια του SNAP. Αφού σας χορηγηθεί η κάρτα EBT, μπορείτε να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα.

Βήμα 2

Έρευνα και ελέγξτε όλους τους παροχείς κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή σας. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, πολλοί παροχείς υπηρεσιών προσφέρουν τηλέφωνα δωρεάν όταν εγγράφεστε σε ένα άλλο πρόγραμμα που ονομάζεται το πρόγραμμα Lifeline.

Το πρόγραμμα Lifeline λειτουργεί σε συνεργασία με το πρόγραμμα Food Stamps, ώστε να μπορείτε να έχετε πλήρη υποστήριξη για την έχετε ένα δωρεάν τηλέφωνο και υπηρεσία.

Βήμα 3

Επαληθεύστε την επιλεξιμότητά σας με τα προνόμια SNAP και το πρόγραμμα Lifeline. Επικοινωνήστε με τον κοινωνικό σας λειτουργό και δείτε αν πληροίτε τις προϋποθέσεις και για τα δύο προγράμματα πριν υποβάλετε αίτηση.

Αφού επαληθευτείτε, συνεχίστε να υποβάλλετε αίτηση για το πρόγραμμα Lifeline μέσω του επιλεγμένου παρόχου υπηρεσιών σας.

Βήμα 4

Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση online, τηλεφωνικά ή από κοντά. Παράσχετε τα απαραίτητα έγγραφα για να αποδείξετε ότι πληρούστε πράγματι τις προϋποθέσεις για το πρόγραμμα και το δωρεάν τηλέφωνο και υπηρεσία.

Αυτά τα έγγραφα περιλαμβάνουν την κάρτα SNAP, έγγραφα εισοδήματος και πολλά άλλα. Υποβάλετε την αίτησή σας και περιμένετε το τηλεφώνημά τους μετά την αξιολόγηση.

Βήμα 5

Θα πάρει κάποιο χρόνο πριν επικοινωνήσουν ξανά μαζί σας με τα καλά νέα. Αν επιλεγείτε, το νέο σας τηλέφωνο θα πρέπει να σταλεί στη διεύθυνση που χρησιμοποιήσατε κατά την αίτησή σας.

Θα πρέπει να λάβετε το νέο σας τηλέφωνο μέσα στις επόμενες μέρες, και μπορείτε να αρχίσετε να το χρησιμοποιείτε για να παραμείνετε συνδεδεμένοι ή να το χρησιμοποιήσετε για να σας βοηθήσει με τις αιτήσεις εργασίας σας.

Συμπέρασμα

Να έχεις ένα δωρεάν τηλέφωνο είναι πάντα ένα σημαντικό μέρος του σημερινού κόσμου, ειδικά αν θέλεις να σηκωθείς ξανά στα πόδια σου μετά από οικονομικές δυσκολίες.

Ευτυχώς, η κυβέρνηση των ΗΠΑ μας έχει παράσχει μερικά από τα καλύτερα προγράμματα υποστήριξης, όπως το πρόγραμμα φορολογικών σημάτων, που μας βοηθά να προμηθευτούμε τρόφιμα και ένα δωρεάν τηλέφωνο για να είμαστε σε επαφή με τους αγαπημένους μας.

Εκμεταλλεύσου αυτό το πρόγραμμα τώρα για να αποκτήσεις ένα δωρεάν τηλέφωνο!